Wednesday, March 30, 2011

Bos Baru

Salam morning sume.. Sori yer semalam bizi tak sempat nk mencoret sepatah dua kat belog nie.. Nak tinjau belog uols pon tak sompat.. Pastu sejak dah masuk 9 bulan nie badan makin berat.. Mata pon sama asyik nak lelap jer huh. Jadi bila nak buka belog jadi malas la.. Apa nak buek?!?$ ohye pagi nie bos baru aku akan mula berkhidmat.. Welkam bos! Harap2 bos baru nie boleh tahan dengan perangai anak buah dia yang super aktif nie lah yer. Oklah nanti stori lagi.. Nak pegi punch kad nie.. Papai :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

dd dudu said...

akak da 9 bulan da..

waaahhh

take care

nuruljannah sukhri said...

selamat berkhidmat dengan bos baru..

therosputih said...

welkam jugak bos baru

zahidah dihaz said...

wah!! lamanya saya tak blogwalking kat sini...akak dah 9 bulan dah...take care n welcome juga untuk bos baru...





New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

zahidah dihaz said...

wah!! lamanya saya tak blogwalking kat sini...akak dah 9 bulan dah...take care n welcome juga untuk bos baru...





New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site