Monday, March 7, 2011

Baju untuk my bobo

First time beli baju untuk anak sendiri... menggigil2 badan nie.. sampai tak boleh nak pk nak beli baju macam mana haha begitulah hebatnya penangan anak pertama.. blurrrr

hasilnya ini jer dulu sebagai permulaan.. memandangkan aku pegi sorang2 en bob tak de koje lagi so beli sikit2 jer dulu janji ado.. nak kasi semangat kat en bob nie supaya lepas nie bawak aku pegi soping beli baju bobo lagi..


bukan apa uols.. soping pakai duit aku tak berapa best sangat tapi kalo pakai duit en bob lagi afdal.. tak dela aku nak gigil2 time bayar nanti :P

hihihi

12 comments:

pRincESs_N said...

wee...da start sopim...

^nanie^ said...

sis,baju beli cket suda..nti bby kn cepat mbesar..hee

cubaan said...

hihi.. afdal ye kak ila..kikikiki.. setujuuuu..

mekchu said...

ni yg nak baby jugak ni.. time beli brg2 baby mmg xcited terlebih.. semua nak baru.. kalo boleh, semua nak ada. tak nak tggu esok pun.. hahahahaha.. beli sikit2.. brg baby ni mahal..

zahidah dihaz said...

comelnya baju baby.....


New Entry: Miss Zahidah 4in1 Lucky

Draw

mummymer said...

bile dah start beli baju, habis laa, then u cant stop anymore.. dah tak heran dah ape baju ngandung untuk kite ke tak, syok cari baju anak, mesti beli punye kalau ade baju yang "my mum is the best" ke or etc yang ade ayat2 tu..

anyway, in case berminat dengan set bersalin Amway, jemput singgah di sini yer

http://emmira.blogspot.com/2011/03/set-bersalin-amway-tropical-herbs.html

untuk bulan march ni ade promotion thermopot.. ada dalam entry tu..

terima kasih dan maaf mencelah..

Salam
Amira

*luv Syahnia* said...

msti excited kan kak..
lgik2 ank 1st..

ain tgk baju2 baby ni
pun dah geram
lagik2 baju girl..
tomey2!

niza said...

wahhh..dah beli baju..cutenye..=)
ila, niza dah ade blog..hehe

JIVEBUMZ said...

pRincESs_N ,
aah baru sket2 la N

^nanie^
haah beli sket2 dulu.. tgu babah dia belikan pulak :)

cubaan @ honeysour,
yup lebih AFDAL gitu..

mekchu,
cepat2 la ngandung g hihi
haah terasa sangat beli sikit tapi harga dia mak ai mahainyaaa

zahidah dihaz ,
yup baju baby mmg comel-comel kan :)

mummymer ,
haah blom beli lagi baju yg ada ayat2 kiut macam tu.. tak pe ada masa lagi :)

oh yer ok nanti kalo nak saye terjah belog mummymer yer..

thanxs ur info

*luv Syahnia*
aah ain akak pon macam tu la excited jugak.. nak beli baju yg khusus tak tau plak gender baby nanti.. tak pela akak beli yg unisex jer dik oi

niza,
best tau niza beli baju utk baby.. cepat2 la ajak sayo berumah tangga :)

niza said...

ila, kitorg dah book date bulan 11 ni dr thun lepas lg..tetibe lak adik die berbaik ngan ex die n dorg lak potong line..so abg ngan kakak kene beralah untuk adik la..=(

JIVEBUMZ said...

niza,
alaa bleh buat kenduri sekali apa? baru tambah meriah adik n abg naik pelamin sekali :)

niza said...

mmg best cam2 tp xle coz nanti kene syer hadiah..sayo xkesah je nak syer duit utk weding 2..tp confirm adik die xmau..yg datang weding adik die mst org2 yg sgt grand..adik die nye gaji je dah 3-4ribu..so xmau gadoh2..terpakselah beralah...erm sedey2..=(

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site