Monday, March 14, 2011

Projek mengepow en bob

Assalamualaikum wbt...

Hari sabtu malam weols suami isteri pegi JJ bukit tinggi.. plan baik punye nak cari barang2 bobo.. sebab banyak barang tak complete lagi kan so nak tak nak kene pegi jugak... tak kan nak tunggu lagi.. riso plak kalo dibuatnya bobo nak kuar time barang sume tak da.. haa kan naya mak pak dia! haru biru jadinya nanti..

Hei jj ada buat sale tau! daripada 11 mac - 4 april.. sapa2 nak bersoping inilah masanya.. harga boleh tahan lah.. ada yang murah.. ada yang mahal.. tengok pada barang tulah..

aku sempat pegi kat bahagian barang baby jer.. sampai jj pukul 9 malam.. kelam kabut pecut cari barang.. kang lambat2 jj tutup plak.. sempatlah aku merembat serba sedikit seperti kat bawah nie :)


muka "heppi" lebih daripada tu... sebab projek mengepow en bob telah berjaya! yihaaa


balik rumah sebok plak dok menyusun barang2 nye.. hihih excited terlampau.. baju baby dah terlebih2.. kira2 suma dekat 15 pasang.. cukuplah kot.. lepas nie nak beli barang mamanya plak..

hat tu kena tunggu gaji hujung bulan nie plak.. kesian en bob habis koyak rabak poket dia hihihi

pepon thanxs laling :)
nanti kita pi soping lagi yuk..

2 comments:

*luv Syahnia* said...

ohh akk ke jj mlm tu..
nsb baik ain ke wed kwn
kalo tak bole join tlg plhkan
baju baby..hehehe

byk dah tu kak..
tgk baju2 baby ni mmg gram2
bila time ain plak ehh
hihi

JIVEBUMZ said...

*luv Syahnia*
haah ke jj lah kami.. tak sangka jumpa dalam lif plak yer hihi

tulah kalo tak mau angkut ain g jj sekali tolong pilihkan baju utk bobo kan :)

gerammm banyak baju yg kiut miut!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site