Tuesday, March 22, 2011

Kami balik kg

Ohye jumaat-isnin aku dan en bob pulang ke kg aku kt perak nun.. Balik kg sebab nak amek tilam ngan bantal bobo yang aku order dekat kakak ipar.. Sekali nak time nak bayar kakak ipar cakap tak payah laa tu hadiah untuk bobo nanti.. Alhamdulillah terima kasih ler banyak2 yer kakak ipar ku cayang.. Tak pasal2 dpt free hehe Em sori la uols minggu lepas tak sempat nak apdet bagitau yang aku balik kg.. Sampai ada member blogger yang ingat aku dah bersalin hehe belom lagi laa.. Due aku bersalin 27 april nanti.. Harap2 tepat pada masanya.. Neves plak kalo bersalin awal nih.. Tapi kalo dah nak terberanak apa bleh buat kan? Sama2 lah doakan untuk aku yer.. Eh korang best jugak apdet pakai BB nie kan? Hihi ohye gambar nie dlm kete masa balik semalam.. Tu dia bawak balik barang daripada kg kemain banyak lagi mcm nak pindah rumah..mcm la kt sini tak da jual semua tu
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

cubaan said...

wow...dah pakai BB.. jeles ni,.huhu

JIVEBUMZ said...

Hehe rezeki bobo :)

Noli said...

selamat balik kg...;)

JIVEBUMZ said...

noli,
dh selamat balik sini pun yunk

Iyiana said...

sape la yang nak sangat tengok bobo.. ehehe..

aDieyZa said...

wah, murah rezeki bobo.. dapat tilam n bantal free..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site