Wednesday, March 23, 2011

@klinik sek 7

Mak ai ramainye umat.. Ingatkan g klinik pagi2 jer ramai org rupa-rupanya petang pon sama jugak.. Hurm sabar jelah.. Aku sampai klinik jam 3 pm tadi.. Skg dh 3.40 ptg tp baru lepas timbang berat badan.. Kene tunggu lagi untuk amek tekanan darah,amek air kencing dan jumpa nurse. Harap2 bleh settle sebelum jam 5.. Jap lagi terus balik rumah hureyyy :) suka latu..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

atty's said...

kalau klinik ibu mengandung ni , kalau kat bangi pun ramai je org.

♥ QaseH ♥ said...

wa up[det by blckbrry tu....nk gak

nuruljannah sukhri said...

klinik ibu mengandung ni mana penah x ramai org..pegi la bila2 pun mst menunggu berjam2..agaknya,nurse kat klinik mst jemu duk buat benda sama hari2..

menjawab soalan di blog saya ;
bakul baby farrel azzuri tu beli kat anakku..harga sekarang promosi rm149.kalai x, rm199. ada dua warna, pink dan biru..

jemput la singgah blogshop saya..
saya newbie lagi..dtg support je pun xpe

*luv Syahnia* said...

kak mis u..
lame tak ktemu lam lif kan?

tp mmg selalunya full je kat
klinik sek7 tu kan.. ;(

aDieyZa said...

ramainya orang.. mesti penat nak tunggu lama2 tu kan.. sabar yer kak..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site