Wednesday, March 16, 2011

Tahniah Ecah

Berita terkini, sahabat baik aku telah selamat melahirkan baby pada 15 mac 2011 jam 12 lebih waktu tengah hari..

Berat baby 2.5 kg.. baby boy.. lahir secara ceaser sebab kat bawah tutt tak nak bukak.. bukak 4 cm saje.. so baby dah lemah dan terpaksa di bedah..

tadi aku kol ecah.. dia sekarang kat hospital Serdang.. baby kena masuk NICU kerana demam.. kesian baby.. mari kita sama-sama doakan baby dan mama baby sihat yer..

Oh yer nama baby tu Muhammad Amir Harith.. gambo tak de la nak tayang kat sini.. mama dia belom sihat lagi dan masih terlantar kat spital lagi.. nanti kalo ade aku kasi show kat sini yer kawan2 :)

lastly tahniah untuk mama ecah n papa pidot!

6 comments:

Iyiana said...

alhamdulillah ecah da slamat. tunggu turn kak ila lak.. :D

JIVEBUMZ said...

Iyiana,
alhamdulillah yana :)
pastu yana plak yer..

~mrs.amy ~ said...

oooo,kwn ecah ke? kami classmate kt puo..hehe...x sngke awk nih kwn dia..

Ciare Baha said...

award for you :)
http://ciare.blogspot.com/2011/03/stylish-blogger-award.html

JIVEBUMZ said...

~mrs.amy ~
haah kawan baik kak ecah sejak di PSP sampailah ke PUO.. yeke? tak sangka berjumpa awak kat sini yer

Ciare Baha,
thanxs ciare :)
muahhh

~mrs.amy ~ said...

hehe.....kecik je dunia kn?

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site