Wednesday, March 23, 2011

Sarapan luar

Assalamualaikum wbt..

Pagi tadi aku bersama geng opis pegi sarapan kat luar.. best sangat sesekali dapat kuar makan kat luar tu.. dah boring sangat dengan makanan kat kantin opis nie.. hari2 benda yang sama.. jemu.. erm korang tak jemu ker ha? kalo hari2 makan benda yang sama? tempat letak makanan tu asyik letak makanan yang sama jer.. kalo nasik goreng kat situ nasik goreng yang sama jer.. langsung tak berubah kaler..huh boring..

so pagi tadi aku dan kawan2 kuar g pekena roti canai.. kuih cakoi.. nasik lemak.. telur separuh masak dan macam2 lah.. aku makan roti telor ngan kuih cakoi cecah sambal ikan bilis jer.. plus milo tarik phewwwww terangkat beb!

heheh makan tak hengat.. petang nie ada antenatal check up jam 3.00 petang la uols.. tak pernah lagi pegi klinik petang2 nih.. harap2 ada lah parking nanti.. masalah parking jer la yang aku pikirkan.. iks iks

ohye minggu nie aku dah preggy 35 minggu taw! minggu depan dah 36 minggu bermakna dah masuk 9 bulan.. weeeeee cepatnya masa berlalu.. cepatnya dah nak bersalin.. hurm cepat cepat... masa meninggalkan kita...

4 comments:

therosputih said...

mcm baru semalam je tahu akak preggy...hihihi...princess n pun da bersalin...kekgi akak plak...gud luck akak...

^nanie^ said...

sis,countdown..hehehehehe

JIVEBUMZ said...

therosputih ,
turn akak pasni pas pincess N huhu

^nanie^
hahaha tau tak pe.. tp awak ler dulu

LizHairi said...

kejap je kan!
cam baru je tgk pic2 kawen aritu.
take care.saat2 genting nih :-)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site