Friday, June 26, 2009

geng ict

Korang sile tengok gambar2 nie sume sampai muntah ijau yer.. haha saja la aku nak taruk kat cni.. sebagai kenangan apa salahnya kan. tak gitu? :p

Aku suka sangat gambar2 yg diambil oleh sahabatku nie.. sambil tu boleh tolong promote untuk member kan.. mesti dia hepi.. lalalala yela kan mana tau ada orang berminat nak guna khimat kamera dlsr dia ke kan.. harga boleh dirunding.. korang kalo nak amek gambar majlis apa-apa sila kontek sahabatku ini.. hihi promote baik punyerrr

Ok la nie gambar yg last.. sebenarnya ada banyak lagi tapi cukupla yg ini je dulu.. so meh layan gambar minah dan mamat perasan :p

macam cover depan majalah apa ye? :p

memasing kontrol latu..hihi

teringin nak lompat jugak.. tapi tak seswaiiii la.. maklum la kami ni pompuan ayu lagi sopan santun..heheh

buat2 kagum la nengok dorang tu leh lompat tinggi :p

udah-udah nie gambar last.. suma berkumpul.. nie la antara yg join piknik kat bagan lalang ari sabtu lepas.. insyaallah kalo ada penyertaan lagi lenkali kita wat lagi yer.. sesekali kuar ramai2 camni memang meriah..

Tengkiew pada suma yang terlibat yer.. kepada para tukang masak sekalian.. jasa anda amatlah dihargaiii!! :)

Ok itu saje esok pagi aku nak balik kampung.. yeahhhhh balik penang! opsss aku balik perak daaa.. doakan aku selamat sampai yer.. so aku akan berehat seketika dari arena blogging nih.. apa2 cite kemudian yer.. mungkin waktu tu aku akan siarkan cite2 yang dah basi.. muahaha

Ok la uols take care!! jumpa lagi.. assalamualaikum wbt..

12 comments:

anak laut said...

salam....singgah.


gambar2 yg cantik.. leh ambik jurugambar ni jika ada majlis2 tertentu ni..

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

ape2 tu pun ok je asal bahagia hendaknya.jgn sampai ayo laut kekeringan udahler.hehehe

Luth Textile said...

balik molek yerrr...

shaifulsafar said...

gambar atas skali tu mcm gambar citer GENG BAS SEKOLAH la...hehehe cuma tak de bas je kat belakang tu.... huhuhuu

DrSam said...

memang ceria betul gambar-gambar diatas. Photographer pun memang nampak berbakat.

irwani said...

ni link dr sham gak
hehe
i link blog akak gak tau
wahh...dah upld gmb laa
cepatnyee...

budak kampung online said...

Tinggi gak mamat baju hitam tu lompat... lompat sikatak lompat...

CuTeMiUt78 said...

wah..memang cantik yg amat.. sseeessuuaaii buat cover majalah

Erieq said...

hye dah lama tak buka blog AWAK hehe :P best la boleh join tak hehehe
blog kita sama lah., u look so green :)

adenium said...

seronokkkk....seronok.......heheheh..best

~zuraiwan~ said...

amboi....hepynye....kekeke

UnGu VioLet said...

akak, mar mntak maaf, mar tak berkesempatan lg nak post duit kat akak.. mar akan try yer secepat mgkin.. maafkan mar yer kak..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site