Friday, June 5, 2009

Lunch kat taman warisan

Rasanya n3 makan kat taman warisan, putrajaya nie dah penah kuar dulu.. lama dah tak henggat la aku bila... xpela kan sesekali sesekala aku nak taruk n3 makan.. :d

Bukan selalu aku nk makan kat cni ok.. itu pun kalo aku pegi HQ laa.. boleh la singgah sat.. waktu lunch mesti la ramai org makan kat cni.. nasib baik kami sampai awal.. lupa nk bagitau aku pegi ngn driver n sorang dak opis aku..

sampai je aku terus cari meja.. kalo lambat kang alamat tak de meja la jawabnya.. dok la kat pangkin yg ada kat tepi2 gerai tu

aku makan nasik goreng blackpaper.. erm bole la tak de sedap sangat.. pedas jer lapa nye pasal mesti la habis kan

masa aku ngah beratu r nak beli air.. aku tengok ramai yg beratur kat cni.. rupa-rupanya depa nak beli nasik ayam kampung.. aku tak perasan lak ada jual nasik ayam kampung lak tu! kalo la aku nampak dulu mesti aku beli yg nie :P mesti sedap nie!! tak pela lenkali aku bleh try g..

Setengah jam gak la lepak kat situ.. sambil2 aku dok usha kalo ade blogger2 putrajaya yg makan kat cni kan.. mana la tau kot2 kenal.. tapi tak jumpa sapa pong :P

Balik tu aku tapau kan nasik untuk member kat opis jer... sempat la gediks kat situ amek gambo... lalalala suka ati aku la kan nak amek gambo :p

Gambo hari isnin sebelum umah kene masuk pencurik tula

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi.. sempat berposing gitu.. heh..heh..heh.. ate blogger tegar kan

Luth Textile said...

kak, nanti mai seberang perai.. kita makan nasik puyuh.. sedappp


Latest Posting : Jom Download Photoshop Percuma di blog Luth

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
well kan ke blogger tegar.. hihi mana-mana saje asal boleh nak bergambar tau kak! :P


luth,
oittt nasik puyuh?? kat mana tu??? bolehhh akak nak balik kg nie dik ujung bulan nie... insyaallah

mummYaeesh said...

nampak cam sedap jerk nasi goreng tu...

bdk baju biru..woohoo

shaifulsafar said...

mmg best lunch kat sini sambil cuci mata.... heheheh.

yang top kat sini antaranya ialah roti john nya... saya pun ade kesini bulan lepas... cuma tak sempat lagi nak post gambo kat sini... hihi...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site