Thursday, June 4, 2009

Cik Miera dah jemput

N3 yg tertangguh.. jumaat minggu lepaihhh aku jumpe ngn blogger miera namanya kat Plaza Alam Sentral.. ala jumpe kejap aje dia nak bg kad kawen.. dah nak kawen rupanya minah nie kan.. tup tup tak sampai sebulan je lagi..

Owh cepat je kan kalo dah jodoh tu datang.. kalo tak de jodoh bermakna tak de la kan.. haha melalut plak aku nie..

nie ha kadnye bertemakan warna hitam putih.. ada munge-munge lagi simple, menarik dan sangat cute ok..

thanxs yer ana a.k.a miera sebab sudi jemput akak dan pasangan.. pasangan guwe tu sape?? hihi korang paham2 suda..

kalo akak tak pegi ko jgn la berkecik ati plak ngn akak yer! insyaallah kalo ada rezeki sampai la nanti yer..

aku dan miera..

10 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. musin surat saman kan dik.. uish.. ngan pasangan yo.. heh..heh.heh.. makanya pasangan kamu harus la g kan.. :D

miera said...

hehehehehe... xdapek dtg pon xpe.... nk wat camno kan...... :)

neezareef said...

cuti skolah ni bederet2 kan

atty's said...

dapat surat sama ye ila..

aRe_uDear said...

pegi ila pegi.. miera tuh dah siap jemput by hand lagi ekekee..;)

anak laut said...

ajal, maut, jodoh pertemuan tuhan yug tentukan..

anda pun tak lama lagi sampai jugak jodoh tu..insyallah..

Luth Textile said...

kakkkkkkkkkk
kak bila lagiii?

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
erm tak sure lagi kak kalo pasangan saya sudi menemani saya pegi laaa :p


miera,
insyaallah kalo ade rezeki sampai la nanti yer..hii


neezareef,
sume pakat nak menikah :D


atty,
haah kak..hii


areUdear,
itu la pasal dah bagi kat tangan sendirik kan..insyaallah


anak Laut,
saya percaya kepada "jodoh dpd Allah" hanya doa yg mampu temukan saya dan dia..ewahhhh


Luth,
erm ntah la luth...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak tumpang wish siap2...
SELAMAT PENGANTIN BARU MIERA....
(^_^)

JIVEBUMZ said...

yanie,
hah elok la tu wish siap2..kehkehkeh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site