Friday, June 12, 2009

Jus ribena spesel

Hari nie aku nak cakap pasal makan aje yer kawan-kawan sume.. sebab ape? sebab aku tatau nak apdet ape.. tapi still nak apdet jugakkk

Kate blogger tegar?? aiseyyyy meh cni aku nak perkenalkan pada korang sume yg suka g jalan-jalan cari makan...

Baru-baru nie en bob bawa aku g makan kat satu restoran nie.. kat area pj.. sebelum nie kami tak penah pegi pon kat cni.. kebetulan aritu en bob ade penah singgah makan situ ngan dak opis dia.. so katanya best.. banyak menu dan cepat.. apa lagi aku mau try jugakkk :p

kat Restoran Sri Murni SS2.. aku try google tadi.. terjumpa link nie untuk penerangan lebih lanjut yer :p

Hari tu en bob promote air jus nie... ok jugak sedap rasanya masam-masam manis.. ada macam-macam dalamnye.. laici, tembikai, nata de coco.. nie air blended taw hasil campuran pelbagai jenis buah-buahan.. kalo tak pecaya sila try ok!

konpem sedappp.. kalo korang tak suke masam-masam sila pilih air lain k

paling menarik dia taruk dalam bekas air cam gitu.. apa ke nama nak panggil.. balang kot :p

pastu aku order spagheti bolognise ke hapa.. tak ingat laaa hihi

en bob makan chicken chop.. faveret dia..

Kedai nie sangat panjang ok.. dia main letak aje meja n kerusi kat depan kedai2 orang lain.. selumberrr jer.. gambar tak bape jelas la nk tunjuk kat korang.. almaklum la kamera cikai aje..

Pada yg berminat nak try tu sile la terjah terus restoren tu yer

ok la selamat bercuti pada sume...
tata

13 comments:

~zuraiwan~ said...

sedapnya tgk jus iteww....gelas dier ada style ler...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

wah kak..
petang2 tgk ciken cop
sungguh menyelerakan....hehehe

Luth Textile said...

biadap betoll.. ada ke minom dalam botol..
wakakkaka

cikyah.blogspot said...

ingatkn td pes spaggeti ruponyo jus ribena.. hapeh

JIVEBUMZ said...

zuraiwan,
gelas dia tu yg menggoda nak order lebey :p tapi minum sebotol tu pon dah cukup... kenyanggggg kembung perut..hihi


yanie,
ape lagi.. terjah la ciken cop yg berdekatan ngn yanie :p


luth,
haha biadap ke??

JIVEBUMZ said...

cikyah,
hihi anda tertipuuuuu tipah tertipuu

kojah said...

uiii, bekas air dia lain dr lain..

atie said...

Adeeh, memang ler sedap nampak jus tu....sila ambik award kat blog akak yer....

yanizan said...

allagapass..ayor tu mcm besh lor..tk kira mlm ni nk ajak tuan besor gi terjah!!!

JIVEBUMZ said...

kojah,
air spesellll nie kojah oi :p

atie,
uikhhhh mekasih kak tie :)

yanizan,
haha saya dah berjaya membuat kak ijan mengidam

yea yea! :p

adenium said...

adik beradik william nih... baru jer gak minum iced blended rebina laici tuh..heheheh bestttt

CuTeMiUt78 said...

wow.. gelas dia lain dari yg lain la plak

neezareef said...

tu mcm bukan bolognaise tu..tu msti carbonara

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site