Wednesday, June 24, 2009

No idea


Gambar hiasan :P

Hai suma.. aku sangat bizi ok minggu nie.. aku rasa macam tak tau nak apdet apa.. no stori loh :p napa eh?? aku dah jadi macam malas cket... nak berblogging.. nampak gaya aku macam kene rehatkan diri dulu laa.. tak pela aku jadi pembaca tegar blog korang eh.. bagi aku rehat.. hihi

Minggu depan aku nak balik kg seminggu.. nak rehatkan diri.. nak jalan-jalan.. ziarah kawan2 saudara -mara.. so semangat balik kg tu dah mula merasuk dalam badan aku nie.. sebab tula malas menjadi2..

K la uols itu saja kot.. aku pon tak da idea apa nak ucap apa lagi..hihi

jommmm tidoooooo :)

6 comments:

kojah said...

owhhh, akak nk blk kg...padanla dh xda mood nk update...hoho

nenekrock said...

akk nak balik kg??
ni jeles neh 1 mggu lak tu haissshh
pesanan dr elly :
akk jgn layankan sgt buah2 tu
nnti demambuah lak
batuk batukkk
euuuuuu
igt tauuuu

mummYaeesh said...

ala ila..dtg la bday yaeesh 4hb nnt!bleh kenal2 gitew!

JIVEBUMZ said...

kojah,
haha tau tak peee nk balik kg mood dah mariiiii :p

nenekrock,
itula pasalll balik nie nk makan deroyan lama dah tingin tau! tapi kene beli la kat kg tak de dusun..huhu

mummYaeesh,
ala kite lik kg la mummy.. rugi nie uhukuhuk

::ainbutterfly~ said...

tak aci kak ila blk kg seminggu..sunyi la umah kite..

JIVEBUMZ said...

ain,
alolo tak pela ain kan dah selalu balik kg.. bagi peluang kat akak lak yer..hihih

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site