Thursday, June 11, 2009

Pusing selangor

Kemarin aku kuar g pusing daerah selangor nie.. haa hambek ko sepanjang aku keje kat cni tak penah aku nak turun daerah taw.. kali nie aku nekad.. mau turun jugak!!

Aku turun daerah buka suka suka ok.. aku pi ada keja yg nak kena settlekan.. so aku g ngn driver, za ngn syuhada.. berempat sajork

aku adalah madam.. so mesti duduk depan :P

Lepas sarapan pagi kami kuar dari opis menuju ke destinasi pertama iaitu gombak timur.. seterusnya ke hulu selangor dan lastly ke gombak barat.. dalam 3 aderah yang aku pi tu kan.. aku paling excited nak amek gambar kat hulu selangor.. napa eh?? haha sebab tempat nie cantekkk atas bukit lagi tu..

masa nie tak ramai client.. sunyi sepi.. tah tah mmg tak da client kot.. hiks

after settle sume keje.. kami dihidangkan dengan makanan.. hoho time kasih yer en soleh kerana menaja makan tengah hari kami kemarin yer :d

mee kari sedap!

faveret aku tu..

tengok la aku makan sampai tak pandang ke lain dah.. slurp slurpppp

kuahnye likat.. mmg best la mee kari tu

lepas makan kene cuci pinggan sendiri..huk huk huk

nie pulak hutan kat belakang opis dorang nie.. kat cni banyak beruk tau.. kadang2 beruk2 nie datang melawat opis.. habis di selongkarnya... :P

sebelum balik aku sempat lagi tuuu :p

nak balik tu.. dorang hantar sampai kat pintu...woooo terharu

haha pape tah aku merepek hari nie kan.. ala saje la tak de idea nk apedet laaaa kui kui kui

9 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sempat lagi mkn mee kari yo...

shaifulsafar said...

tak round kuala langat dan sepang ke?.... huhuhuhu....

yanizan said...

iskh..iskh..ini tidak adil..awat soleh tk belikn akak sekali??

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
sempat kak.. dah org blanje :)

shaifulsafar,
aik macam tau2 aje ari selase sy dah round kuala langat n sepang taw! :d

yanizan,
itu akak kene tnye dia..muahaha

mummYaeesh said...

hamboi cam mb lak melawat kawasan katanye...

anta smpai pintu tu ada makna la tu..woohoo

JIVEBUMZ said...

mummyaessh,
haha MB ape kebendanye kak oiii.. nie sebab saya tak penah melawat kawasan la depa antar sampai pintu..kehkehkeh

kyrol.amri said...

posing x hengatnyerr....xleh blahh tul
ekekeke :P

perkasan said...

kerja elok2...

JIVEBUMZ said...

kyrol amri,
aikkk jangan dengki beb!

lalala

perkasan,
tima kasih yer

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site