Tuesday, May 18, 2010

Photografer sebelah lelaki

Alkisahnya hari sabtu lepas.. aku dan en bob ada temujanji dengan en photog majlis sebelah aku nanti.. kitorang nak amek gambar ala-ala pre wedding gitu.. gambar tu nanti nak buat banner kawen kami nanti..

Lokasi tempat amek gambar tu sume kat putrajaya.. nak tayang gambar kat sini gambar blom siap lagi la uols.. so aku canang2 jer dulu kat sini.. gambar kemudian eh!

Selesai shott petang tu kami bergegas ke Desa Pandan, KL plak mau jumpa photografer sebelah en bob... en photog pilihan en bob adalah daripada danialhaikal photography

mamat nie member en bob so tak de hal ler kitorang pegi terjah studio dia malam2 minggu sesuka hati..

aku curik2 amek gambar sekitar studio dia tanpa kebenaran.. ampun yer encik danialhaikal hukhuk sebab studio dia sangat cantekkk.. ditambah pulak dengan koleksi perabot daripada IKEA.. huuu aku kan tak pernah pegi IKEA!

tak pe.. tak pe nanti aku musti dapat pegi jugak :P *ayat pujuk diri sendiri...lalalala


dorang bincang2 pe sume dan sesi sain menyain aggrement letter... aku follow jerk

sambil curik2 amek gamba lagi owh... hahaha ai kan blogger tegar katenye..

Opss cam nie citernye korang jangan fening2 eh.. belah aku nanti guna khidmat photog from iriskirana.com manakala belah en bob plak photog from danialhaikal

ada la kelainan antara 2 majlis tu nanti.. itu aku tak tau kita sama2 tunggu hasilnya after majlis kitorang nanti yer! :)

sabar2..
*aku yg tak sesabar sebonanye :P

6 comments:

kitatauke said...

ambik gambar sendiri jek...:)

FIESYAH said...

ok lah tu ade gak kenangan nanti belah umah lelaki...syah ari tu kawen belah lelaki x de gambo pun...sume adik2nye cbuk layan tetamu..nasib de saudare jauh hubby tu adelah ambik gambo bape keping...jenuh blk kampung Perak minta copy...huuu..huuu...

JIVEBUMZ said...

kitatauke
tu pakai henpon tak mauuuu huhuhu

FIESYAH
oic sayang tu fiesyah seb baik ade beberapa kepiing utk dijadikan kenangan hingga anak cucu nanti kan..hurmm

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

posing2 di Putrajaya memang syok...
hehehe...awat tak call?
leh tolong pegang lampu utk fotogerafer

[:: nisa ::] said...

berape ye pakej danialhaikal tu..
da dekat jgk die nye tempat..

JIVEBUMZ said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿
cemana nak kol?? akak pon tak de no phone yanie sob sob sob

[:: nisa ::]
erm pakej yg kitorang amek tu OK la pe kate nisa terus contact die kat blog die.. mana tau kalo2 dapat hege spesel ke kan :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site