Thursday, May 20, 2010

Baby Fifah dah sebulan lebih

Hari isnin balik keje aku pegi umah nurul nak anto surat keje.. opismate aku nie baru lepas pantang dah balik ke rumah dia.. seblom nie dia berpantang kat umah mak dia kat hulu selangor nun.. dah lama tak tengok fifah.. mesti makin comel dan membesar kan..

haa meh ler tengok wajah terbaru NUR AFIFAH AWADAH...

nurul kate anak dia kuat nangeh... siang malam mesti nangeh.. bukan nangeh pelan2 tu tapi yang jenis kuat2 tu ha.. sian dia asyik kembung jer..

biase la budak kecik kan...

time aku pegang nie mood fifah baik jer.. tak nangeh.. fuh selamat!

dapat snap pic fifah menguap... tengok tu comelllll

geram sama fifah yang comel dan berbulu mata lentik.. beso nanti sure cantik budak nie..

adios

4 comments:

FIESYAH said...

bibir baby fifah x leh thn lah....seksi...

JIVEBUMZ said...

FIESYAH
yup bibir fifah seksis woooo hikhik

CikPuanMiera said...

debab nyeeeeeeeeeeeeee

JIVEBUMZ said...

FIESYAH
bibir angelina jolie tu hiks

CikPuanMiera
yela hari2 minum susu umi dier... tgu anak miera plak lepas nie!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site