Thursday, May 13, 2010

Doorgift apa??

Kawan-kawan tersayang korang ada idea ngak untuk aku hasilkan doorgift untuk kawan-kawan rapat.. adoiii jenuh memikir tapi tak dak idea ler pulak.. sape2 ada idea tu tolong sound sket kat aku neh!

aku buntu lah..

TQ uols

10 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

opismate kawin tahun lepas
dia bagi Surah Yassin...
sorang 1....

sangat2 bermakna..
sebab kita leh simpan sampai bila2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kak..N bg glass bli kt ikea nun..muwah...

ChiLaBaey's said...

Apa kata kita bagi door sorang satu... lebih bermakna... hehehehe... gurau jer Jibam... :)

JIVEBUMZ said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿
bagus idea tu ada terpk jugak tp nak bagi untuk org2 yang join tahlil ngn marhabban nanti

:: p R i n c E s S _ N ::
gelas muwah?? alaa tak pernah masuk ikea la yunk.. ok tak pe nanti pegi tengok2 dulu

ChiLaBaey's
nak door apa?? umah ker toilet? hahaha

atty's said...

ade yang kasi vantage...utk gift..beli byk2 pun leh dpt murah ..

ChiLaBaey's said...

Kalau nak diingat oleh orang sampai bila2, bagilah toilet door... Pasti menjadi sejarah... hehehehe... :p

JIVEBUMZ said...

atty's,
beli kat mane tu kak dapat murah?? hihi

ChiLaBaey's,
sejarah apa la nanti yer mau kene pelangkung ngn tetamu karang huhu

FIESYAH said...

mase syah kawen dulu bg beg ala2 batik de jual kat nilai p skrg x tau ar....beg special tu bg kwn2 rapat & sebelah husban...senang nak kira & special ckit wat cup kek...

skrg tepulang pd ila nak bg pe, senang kira & sesuai ngan bajet :)

Mr Rulez said...

selalu bg aksesori yg kiyut miut..;)

JIVEBUMZ said...

fiesyah,
oic nak pegi nilai la carik doorgift mesti banyak yg cantik2 kan..hurm

Mr Rulez,
haah tula pasai nak kena cari yg kiut2 ler kalo cam gini :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site