Friday, May 21, 2010

Masker saya!

Ai dah lama teringin nak beli masker... setelah sekian lama nak beli tapi tak terbeli jugakk at last lunch time tadi pegi merayap kat pkns terus rasa nak beli tu membuak2.. lajuu jer tangan nie nak membeli.. walau pun dompet tak berapa nak fenuhhh huhu

tak pe gaji minggu depan..yeahhhh

nak beli benda lain.. lain pulak yang aku beli... hikhik biase laa.... pompuan kan suke benda2 cam gini.. adehhh

nampak tak tu gel pelangsing?? haaa yang tu aku saje2 tanye pastu terus rase cam best jer dan dan tu jugak beli.. nak tengok bleh kurus ker tak tang peha nie.. aisey...

ada lagi sebulan lebih untuk turunkan berat badan.. apo lagi tengah berusaha bersungguh2 nie!! doakan aku ya.. lalalalala

7 comments:

'ainrahimin said...

teruskan usaha akak...jangan sampai tak jaga kesihatan sudah...ada y kena bebel kang...hehehe

JIVEBUMZ said...

ainrahimin,
hikhik sape yang berani bebel akak tu?

thanxs yunk :)

::ienafazlyna:: said...

nnti dah berjaya wat ar testimoni..kekeke..leh kite try gak

JIVEBUMZ said...

::ienafazlyna::
insyaallah... kalo dah berjaya.. kalo gagal akak diam2 kan jela ek hihihi

ziha said...

chaiyok kak ila..kuatkan smgt mst pasni bole langsing punye. :))

SuFy said...

sis ni memang pentingkn kcantikan..eheee, bagus2..hurm, sy pun pakai produk mustika ratu tpi bedak kompak..:)

JIVEBUMZ said...

ziha,
Insyaallah terima kasih beri sokongan nak kurangkan lagi 2 kilo jer lagi neh adeiii

SuFy,
akak baru nak mula dik..hikhik

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site