Wednesday, May 5, 2010

Nuffnangku

Petang semalam waktu balik keje jenguk2 peti surat.. sekali ada surat daaa.... surat yang ditunggu-tunggu..yeahhhhh from nuffnang!

haruslah hepi sebab... my first cek maaa... from start berblogging hinggalah sekarang... daripada sept 2008 la uols... lamanyeeeee

alhamdulillah rejeki nak kawen kot :P

walaupon tak banyak mana dan tak setanding dengan blogger2 yang fames2 tu tapi bagi aku ia tersangatlah bermakna dalam hidupku..

tengkiew nuffnang!!
tengkiew uolsssss

luv it! muaaahhhh

15 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kak..bape lame tggu ekk..?? N nk cash out kn jgk...tgh tggu mase...

JIVEBUMZ said...

tgu nak cash out daripada nuffnang jer dekat sebulan gak baru dapat cek tu N huhu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak...saya mau KFC bleh?
hahahahha

JIVEBUMZ said...

yanie,
jom jom :)

atty's said...

rezeki..alhamdulillah..

Cik Wanie said...

blh banje wanie mkn2 kan,
hihihihi...

apapun rezeki kan:)

JIVEBUMZ said...

atty,
alhamdulillah kak rezeki kan...

cik wanie,
bulehhh cik wanie mai la cni hihi

Cik Anie said...

dah byk la tu..rejeki..alhamdulillah

JIVEBUMZ said...

cik anie,
alhamdulillah bersyukur sangat..

kojah said...

sep 2008??sama la kita kakkkkk...huhu

JIVEBUMZ said...

kojah,
kita sama la yer jom ler annibersari skali haha

kitatauke said...

salam perkenalan...
wahhhh...dah dpt duit...tahniah...

'ainrahimin said...

mcm mana nak involved ngan nuffnang ek?

JIVEBUMZ said...

kitatauke,
salam kenalan... alhamdulillah hihi

JIVEBUMZ said...

airahimin,
kena daftar dengan nuffnang pastu masukkan koding tu sume dalam blog ain.. try bukak http://www.nuffnang.com.my/

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site