Monday, May 24, 2010

Oh indahnya hari-hari bekerja...

Bermula jumaat lepas saya telah menggunakan perkhidmatan highway baru kemuning - shah alam iaitu LKSA.. orang2 shah alam tau ler.. ada percuma free tol selama 2 bulan! haa sapa yang tak pernah lalu situ cepat2 amek kesempatan tengah free sekarang nie.. apo lagi!! hihi

malam tadi saya dah niat nak bangun lambat... nak try g keja lewat sket.. biasanya jam 7.10 dah gerak.. arinie jam 7.30 baru hegeh2 nak g keja..

nasib baik jalan tak jem! series tak banyak keta lalu sini... hoyeiiii


kalo dulu saya lalu kesas.. kuar jam 7.30 jangan harap dapat sampai kui 8 pagi.. tapi bila lalu LKSA nie.. amek ko

sampai jam 7.46 pagi!

betapa cepatnya saya sampai opis...

dengan hanya beberapa km..

eh dulu dekat 17 km gak la.. sekarang dah bleh jimat beberapa km.. ok la tu sementara free nih apo lagi beb! gunakan sebaik mungkin...

eh minggu depan saya dah nak pindah laa.. guna jalan lain pulak.. huhu

"baru nak merasa nikmat LKSA"
"dah nak pindah pulokk :("

6 comments:

hajarus said...

bestnyer tol free 2 bulan... best la pade sape2 yang bese guna jalan tu...

tp sian kat akak baru nak merase nak tol free 2 bulan dah nak pindah lak ekkk... xpe sekurang2nyer dapat juga merase sebelum pindah kan kak... ;d

JIVEBUMZ said...

hajarus,
itu ler pasal baru tengah syok2 bangun lewat minggu nie minggu depan dah kene lalu ikut trafik light plak.. huhu

tak pelah yg penting dapat gak merasa lalu highway tu :)

SuFy said...

wahhh....dulu time sy keje umah dgn opis x jauh..5 minit pown leh sampai..heee....skrg x keje da, rinduuu plak..huhu

JIVEBUMZ said...

SuFy,
haah seronok kan kalo dapat dok dekatt ngn tempat keje.. tak pela jauh perjalanan luas pemandangan hihi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kak...klo kne tol pon..balun jekk..jnji cepatt smpai...

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
yup balun jer kan.. wat per susah payah nak tempuh jem! hiks

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site