Tuesday, May 18, 2010

Baju nikah udah ciap

Ehem-ehem baju nikah ku udah ciap ari jumaat lepas.. upah dengan kak ct.. my permenant tailor! secara rasminya menjadi tukang jahit aku untuk selama-lamanya.. insyaallah

Aku suka jahitan kak ct! sebab dia jahit sangat kemas dan teliti! upah pon tak mahal cuma RM 75 sahaja.. kalo anto jahit kat butik mesti 2,3 ratus gak kan..

tak sabar2 dah nak pakai baju nikah nie nanti.. hihi gediks owh

tak pe2 aku testing dulu before anto dry cleaning.. zasssttt

12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weee.....msti cantekk...

ASAM KEPING said...

mst cantek...

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
ala N pun samer :)

ASAM KEPING
hikhik malu :)

hajarus said...

mesti cantik... tu yang xsabo2 akak nak pakai tu kan... Alhamdulillah :)

Cik Wanie said...

a'ah,
mesti cantik nie,
main samar2 plak yer,
hhihihihi:)

x per,
diriku sanggup menunggu:)

JIVEBUMZ said...

hajarus,
kalo nak tengok nanti jemput ler datang ke majlis akak.. hajar dok kat bandar perda kan? dekat dah tu...

Cik Wanie,
kena samar2 dulu ler cik wanie kang tak suprised plak kan hikhik

thanxs kerna sanggup menunggu tak lame dah lagi cik wanie..sabar ek

eis said...

aiseh, tak nampak. mata kelabu tgk gmbr ekekeke. murahnya rm75!

JIVEBUMZ said...

eis,
alaa saje kasi kelabu mate eis dulu hikhik

aah murah jer upahnye.. berbaloi2 :)

FIESYAH said...

mau x sabar, nak tunggu ari bahgia...ye x :)

kojah said...

wahhh 75 murahhhhhhhhh sgt2 kak

JIVEBUMZ said...

fiesyah,
semestinya!! hikhik senyum2

JIVEBUMZ said...

kojah,
jah nak buat baju tunang ker nanti roger akak bawak jumpe kak ct! terbaekkk wokkkkk

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site