Sunday, February 22, 2009

Upin dan ipin punye pasal la ni


Pengembaraan geng bermulaaaa... yeah tercapai sudah impian nak tengok movie nih
Sebelum g makan tu weols singgah g beli tiket wayang dulu.. tak sangka lak En Bob nak tengok cite nie kan.. yela tetiba trus g beli tiket mesti la suspek.. haha

See memang memahami... :P
Weol sampai kt MBO tu punya la ramai manusia.. daripada golongan budak2 kecik yg masih kena dukung ngan mak bapak dorang sampai la golongan warga emas..
Macam pelik sangat napa la ramai2 sangat orang kt cni nie..
Tengok2 tiket Upin dan Ipin dah clear!! sold out!! pehhhh
Alamat nye tak dapat la nak tengok cite nie.. minggu lepas pon sold out jugakk.. begitu ramai nya org nak tengok filem nie.. best sangat ker??

Tapi weols terpaksa jugak beratur panjang.. yang ada tiket mid night..hohoh
No choice kena amek jugakkk.. tak kira nak tengok jugakkk

En Bob beli jugak tiket tu.. ramai woo family yg bawak anak2 depa nie frust tiket yg awal2 tu dah habis.. tak kan budak kecik nak tgk lewat malam kan? yg mana sanggup tu beli jugak la kang ngamuk anak2..hihi

muka interprem 1

muka interprem 2

Muka puas ati dapat tiket tengok Geng Pengembaraan.. Upin dan Ipin... lalala

see.. camtu la ramainya org yg nak tengok movie malam tadi.. dah malam2 pon masih ramai..

Tahniah la pada pengarah cite Upin dan Ipin nie kerana berjaya menghasilkan filem animasi yang menarik sehingga membuatkan sume orang tertarik nak pegi panggung termasuk saya..

Apa yg saya dapat kongsikan di sini ceritanya memang menarik habis!! kelakar dan menggerunkan.. ada jugak bab sedih cket.. tp xdala sampai saya nangis k.. hihi dan paling comei mestila si Upin dan Ipin tu.. geram je ngn perangai depa..

Apa lagi sesapa yg tak tengok lagi saya rekemen g tengok cite nie bawak family anda sume.. Pasti puas ati.. lalala...adios

13 comments:

ab geldofg said...

lama tk tgk snyu ko

JIVEBUMZ said...

AB GELDOFG: clalu2 la jengukkk.. :D

Luth Textile said...

kak
rugi tak tgk?
puass kan??

kojah said...

wuaaaaaaa...nk nengokkk gak...tp ble ek?

akak bnje?hahahahahaha

nenekrock said...

vah vah vahh hepii nk tenok wayang eh
betul...betul...betul... =)

UnGu VioLeT said...

u have been tagged sis.. check it! :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lom tercapai lagi hajat yanie nak pi tgk

uwaaaaaaaaaaaaaaaa

akak p tgk tak ajak yanie pun eh

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

JIVEBUMZ said...

LUTH: yup rugi tak pegi loh... sesape yg xpegi lagi tu sila-silakan pegi yer..haha

KOJAH: akak banjer?? hohoh akak tgk sekali dah puas loh...:p

NENEK ROCK: yer betul betul betulll

UNGU VIOLET: ayoyo kena tag lagiii larikss

YANIE: alahai lupe nak ajak org putrajaya pegi nonton sekali..hiks

alooo ajak la cik abg pi :P

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah dpt tgk ya... nak tgk gak ler..

viruspadu said...

mmg bestttttttttttttt sgt

mak skeeeeeeeeeeeeee

JIVEBUMZ said...

CUTEMIUT: apa lagi balik kang trus pi booking tiket loh :D

VIRUSPADU: mak pon skeeeeee nyahhh..hihih

Dyana said...

bestttttttttttttttttttttt sgt2...yana dh tgk..hehehe.....nt nk g tgk lg laa...tak puas lor...

JIVEBUMZ said...

DYANA: aah betul betul betulll
nak tgk g sekali bawak la akak :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site