Sunday, February 22, 2009

Nyum nyum lapa..

Malam tadi saya terpaksa kuar ngn En Bob.. ayat kejam nie... haha tak dela mana ada terpaksa.. lepas dah settle pasang pc suami Nurul saya ngn En Bob kuar.. time tu saya lapa sangat... huhu
tapi malu owh nak bitau dia saya lapa... malu miow-miow gitu..

En Bob memang memahami saya.. see dia bawak saya g makan kt "Rosdet Tom Yam" tu.. ala sebelum nie dah ada entry makan kt situ.. kedai siam kat kampung Baru.. Memang best!!

Masa masuk kedai tu En Bob suh saya pusing blakang.. saya pon pusing la kan.. dia kata tengok la mamat tu.. artis tu.. saya cam pelik2 je.. tak perasan sapa ke nama artis tu.. En Bob cakap tu Fazli Zainal anak buah Hazami tula.. owhhhh tak perasan pulak saya.. nengok cam besa2 ajo.. nak amek gambo tunjuk kt uols tak berani pulakk.. kang mamat artis nie perasan glamer.. haru kang..hikhikhik so ushar2 cam gitu jela...

Ini la menu org yg lapa disorongkan bantal :P (Aik pepatah apakah ini??)
Ala En Bob kata.. "syg order la yer.. apa yg syg ske.." haha korang jgn gelakkan saya loh.. itu sume adalah panggilan manja...lalala


Sayo Brokoli masak hitam

Ayam masak kunyit hanggit.. sedap giler!!!

Ada lagi satu sup ayam.. tapi tak bape power sangat... bleh la..

Alhamdulillah kenyang acik.. jumpa nasik..lalala

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

panggilan manja...?
ehem ehem

sayangggggggggggggg

kekkekekke

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

JIVEBUMZ said...

YANIE: alooo kantoi arr..hikhikhik

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site