Thursday, February 26, 2009

Pencarian bermula

Hari nie terasa cepat sangat masa berlalu.. tup tap tup tap dah pukul 5 ptg.. saya dah tak sesabo nak g merayap kt Alam Sentral.. planning nak cari barang cket.. Pada mulanya nak pegi sorang2.. tetiba Ratna ngn Za pon nak ikut.. so apa lagi adala teman karang.. saya telah berjaya menghasut depa join sekali merayap.. yes yes :P Dorang pada mulanya merancang nak pegi jogging.. trus tak jadi kansel!! hihi

Asalnya nk ke Alam Sentral at last bincang balik tak jadi g situ trus pegi SACC Mall pulak.. Ala dekat jer ngn opis saya nie.. lagi pon dekat Shah Alam nie bukan nya ada banyak sangat tempat soping.. yg ada tu jela lagi satu PKNS.. itu jela tempat nak merayap terutama musim gaji.. sumanye dekat2 je.. jalan kaki antara satu sama lain.. cewaahhh larat ke jalan kaki?? :P

sampai kt SACC terbuntang jugak bijik mata.. tengok2 ada sale.. 70%, 20% bla bla.. ada macam2 la.. baju, kasut, henbeg... owhhhh saya terpaksa menahan nafsu tengok henbeg tu suma.. sabar2

Sebeno-benonya saya nak cari sesuatu... pencarian saya bermula di situ.. daripada bawah sampai ke tingkat atas saya merayap.. payah nau nak jumpa benda yang saya cari-cari tu.. uwaaaa camno tu??

Esok adalah bufday my laling.. blank sekejap otak ku ini! tatau mau beli apa?? uols sesapa yg ada idea bernas tolong sound saya sket!! Saya jenuh mikir nak beli apa kah?? hihi

Tadi saya ada terbekenan satu barang tapi macam tak seswai pulak.. pastu pusing2 lagi.. sambil berfikir sama ada nak beli atau idak.. hurm.. pk pk esok ada lagi masa nak mencari.. hah waktu rehat masa org laki g semayang jumaat tu kan lama rehat nye..

Tapi tula korang kalo kesian kt saya bagi laa idea eh.. mana tau idea2 kalian amat berguna.. korang kan baik ati lagi cantik ensem..hihi plzzzz help me!!

Erm jenuh berjalan nasib baik terjumpa sesuatu kat kedai nie... so saya dah beli satu..

ini pon lepas 3x masuk kedai nie baru jumpa dengan yg berkenan di hati.. :D

hah uols rase mana satu eh saya beli??? mana boleh kasi tau kat uols dulu.. kang tak rahsia la.. saya kena rahsia dulu sebab En Bob clalu curi-curi bukak blog saya nih.. nanti dia tau... :p

Dalam SACC mall nie kitorang berpecah.. Ratna ngn Za nak mencari baju.. saya tetap dengan misi saya nak mencari sesuatu.. cehhhh

saya jumpa dengan kedai ini.. tantekkkk woooo... manyak barang tapi adakah seswai??

uols nak tau apa yg ada dalam nie??? haissshhh mana leh bagitau lagi.. lalala

tapi saya dah jatuh centa ngn barang2 kat kedai nie.. camno tu?

dah dekat kui 7 masing2 dah kelam kabut nak balik.. nak malam dah so saya terpaksa hentikan dulu pencarian sesuatu saya tu.. esok ada masa lagi...

hah tengok tu pantang masuk soping mall ada je benda yg nak kitorg angkut balik...

Kepada uols sekalian tolong kite eh bagi idea yg best2.. hihi

4 comments:

nenekrock said...

wuahhhh bestnyaaa girls day out ^ ^
time ni la syorrgaaa kalo nk shopping sesama jenis hahahha btl tak ???

JIVEBUMZ said...

NENEKROCK: yup betui tu macam2 la nak diangkut balik karang ye tak??? hihi

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak...
best nyer pi kedai hadiah...
bnyk bebear....

hehehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

JIVEBUMZ said...

YANIE: best tau yanie.. kene sedia duit secukupnye nak masuk kedai nie kang beli barang2 melebih2 lak..hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site