Monday, February 23, 2009

Meting meting..lalala

Ok saje nak bgtau uols.. petang nie saya dah nk check in kt hotel.. haha hotel yg sepelaung jer daripada opis saya nih.. dokat ajo! erm tak tau la de tenet ada ke tak kat bilik hotel tu nanti kan.. mesti tak best kalo tak de.. tak boleh bukak blog kan.. owhhh rinduuu dah la xde broadband sendiri.. xpe xpe kang dah abes kontrak ngn TM stimix tu.. kita terminated trus!! hoho beli broadband pulak.. leh bawa kemana-mana.. kan nak jadi blogger tegar?? lalala

Korang sume rajin2 la tinggal pesan kat saya yer.. hikhik

cuma 3 ari sahaja... rabu petang dah check out

kepada yg berminat nak sertai "jivebumz contest" sila-sila la refresh blog nih dan capture pengunjung ke 10000... dan antarkan pada email: jivebumz@yahoo.com sementara stok masih ada..

hadiah adalah misteri.. dah ada pemenang baru pk adiah nak beli apa ya.. jeng jeng jeng
kena tau dulu laki ka puan.. senang nak pk adiah nye karang.. ok la nak siapkan keje dulu..

tata missed uols :P

7 comments:

Cik Anie said...

nak join... hehe

atie said...

Selamat bermeeting dik

shaifulsafar said...

huhuh....bleh jadi "pakcik menang moto" nih.... :-)

shiemz said...

kemain lagik, siap ade contest tue.. hehehe...

IniLy said...

wahh..siap ada contest lagi....nk lah camni...huhu

masviona said...

nak join gak...hikss

JIVEBUMZ said...

TO SUME: ok meh join meh.. thanxs uolssss... :D

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site