Thursday, February 19, 2009

Tag dari KOJAH

Waaa dah lama tak kena tag.. siang tadi dapat tag nie daripada kojah
Thanxs yer Kojah kasi tag yg mencabar giler nih..hihi
Meh layan jawapan-jawapan yang tulus ikhlas daripada saya yer.. :)

Sape kekasih anda?
Kekasih.. itukah dia kekasih yang sedang berjanji..opss termenyanyi plak.. hihi Ops korang tau ker kekasih saya?? hihi jeng jeng.. alo kan selalu tempek muka dia kt cni.. Erm sapa lagi kalo bukan laling saya tu.. ohoho insyaallah dialah teman dialah lawan (bole gado2 jugak ngn dia.. ala gado manja apa salah nye kan :p)

Macam mane die melamar anda?
Hoho rahsia beso nih.. cemana ek dia melamar saya? melamar sebagai kapel ek?? haha dia guna ayat power sebab tula saya boleh terbekenan kat dia.. hihi Laling saya tak pandai nak lamar melamar guna bunge ke melutut ker cam filem industan tu.. dia cakap direct je.. senang kan.. saya paham dia pon paham.. STRAIGHT TO The POINT..lalala :D

Ape perkare paling BODO penah d lakukan kat korg?
Perkare paling bodo?? iks iks kitorg wat perkara pandai jer.. saya tak paham soklan nie.. haha sapa yg lakukan kt kitorg? ker kitorg lakukan kat korang.. haha fenin fenin

korang still KAPEL ke?
alhamdulillah bahagia bersama-sama si dia.. cewahhhh

sila TEMPEK gambar BF/GF korang..
auww malu-malu kucing kejap..


This man la yg di maksudkan.. hihi uols sila jangan termuntah k.. pengakuan ikhlas ( to En Bob yg sedang membaca entry nie.. sila lah bangga dengan awekmu sebab mengaku secara terang-terangan kt sini.. :P)

senaraikan 10 perkara yang korang SUKA pasal si dia..
1) baik ati
2) bertanggungjawab
3) bertolak ansur
4) romantik loh.. i suke tp kekadang jer..uhuhu
5) amik berat
6) berterus terang
7) suka tolong saya
8) sangat memahami
9) layan je perangai sengal saya nie
10) paling penting pandai pujuk kalo saya majuk..haha nie harus puji lebehhh

ape korang nak cakap bile BF/GF korang nak BUANG korang dari life dia?
Apa salah saya?? tell me.. selama nie saya banyak susahkan awak ker?? Kalo awak tamoo saya xpela..uhuhu wat2 majuk pastu pasti dia pujuk balik.. cakap tak jadik buang saya dari life dia...hihi bole gitu?? lalala

So meh kita tag dorang nie plak yer.. jeng jeng jeng
1. Ain Butterfly
2. Eita
3. Ungu Violet
4. Emma Santos
5. Luth Textile
6. Apisz
7. Dr Sam

Ok cukupla tu.. sila jawab yer tawan2.. :d

11 comments:

Eita said...

kak ita tak de bf mcm mn nk jawap

NurulAin_butterfly said...

hahaha...ain jawab...nanti jemput tgk ye...

nenekrock said...

ermmmm berstnyaa
huhuhu best kalau ada bf yg sgt memhi cmtu..sengal cmne pn tetap dilayan haha

honeysour's blog said...

huhu..selamat tak kna tag...

UnGu VioLeT said...

wadus2.. tag bahaya nie.. heheh.. anyway, tq kak..

Luth Textile said...

luth ada..tp malu dowh..
wakakka..

eliza said...

jawab...jgn x jawab..hehe

JIVEBUMZ said...

EITA: yeke xde bf ita nih?? kalo xde bf.. gf pon bley :P

NURUL AIN: waaa bagus2 akak dah jenguk dah..

NENEK ROCK: mmg sonok kalo dapat yg memahami kehendak kita :p

HONEYSOUR: xpe kali nie nana terlepas lenkali nana mesti kena!! :d

UNGU VIOLET: haha kalo berani sila la jawab tag tu yer mar..hihi

LUTH: ala malu2 miow miow lak si Luth nih yer..wakaka

ELIZA: hooo eliza terselamat kali nie yer.. xpe xpe nanti akak tag ko jugekk..hihi

kojah said...

bagus kak...jwb tag nie...

cemolot ckit...muahssssss!!

=)

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. bagus2 beri pengakuan berani lagi tu.. wah untungkan dpt bf yg memahami ni..

JIVEBUMZ said...

KOJAH: yes akak memang bagus!! haha nasib kojah kasi tag yg simple2 kalo manyak maunye penin nak jawab gak tu..

cemolot?? haishhh :P

CUTEMIUT: pengakuan ikhlas tu kak..lalala

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site