Tuesday, February 17, 2009

Lately saya agak bizi

Huh sedih... bizi pon sedih.. Sebenarnya bizi nie elok jugak kan?? daripada memikirkan benda2 yg tak sepatutnya lebih elok membizikan diri... lalala

Minggu nie saya memang manyak keje yg perlu disiapkan sebelum pegi meting minggu depan.. ingatkan dapat la g meting jauh-jauh kt Port Dickson nun.. at last pegi meting kat hotel yg paling dekat ngn opis... huahua kt Grand Bluewave Hotel Shah Alam je.. jarak hanya sepelaung jer daripada opis saya..

Sepatutnya minggu nie saya perlu menghadiri kursus.. ada 2 kursus yg terpaksa di tolak sume nya gara-gara preparation untuk meting minggu depan.. aduuhhh keje tak ciap lagi nih harap2 nye esok settle la nih

inilah buktinya!! see memang manyak keje nak kene settle.. :p

memang la bosan kalo menghadap pc memanjang.. seb baik ade hiburan.. bleh hiburkan ati saya nih..

gambar minggu lepas.. saja nak jaja muka nie.. :p lalala

4 comments:

DrSam said...

sebenarnya apabila kita sibuk, masa berlalu pun tidak perasan.

UnGu VioLeT said...

akak, ade tag untuk akak la.. jenguk2 yer..

JIVEBUMZ said...

DR SAM: ya betul tu.. memang pon cepat aje masa berlalu kan..

saya setuju!! :D

UNGU VIOLET: akak dah jenguk tapi tak leh jawab tag tu..haha tak de peti ais owh kt umah..hukhukhuk

NurulAin_butterfly said...

ye ye...cik jivebumz mmg bz sgt skrg...cian die...hehehe...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site