Wednesday, February 25, 2009

Check Out

Yeahhh memang tak sesabo menunggu time untuk check out.. lalala hatiku riang
Badan rasa penat gilossss... padahal meting jer bukan wat pa pon.. mana tak nya duduk makan duduk makan.. haahhhh penat makan gamaknya..

Sepanjang 3 hari 2 malam saya di hotel Grand Bluewave nie memang kenyang selalu... mewah dengan makanan.. syukur alhamdulillah disaat-saat menunggu gaji dapat pulak menginap kat hotel.. memang rezeki la kan.. dapat save bajet... hihi

Settle check out dalam kui 2 ptg trus gegas g opis kejap.. bukan nak masuk keja tapi sengaja nak jenguk kawan2.. hihi tak boleh lama-lama dok opis.. montot panas jer.. nak cepat2 balik umah.. mau basuh baju lagi.. huhhhh ponat..

lepak dalam sejam kt opis terus gegas balik umah.. time tu ujan la pulak.. saya nie penakut sket kalo drive dalam hujan nih.. namun di gagahkan jugak la.. bawak pelan2 gitu

nasib la jalan nak balik ke umah nie tak jem sangat.. yela saya cabut pon baru pukul 4 ptg kalo tunggu lagi sejam mau nye jem manjang... hohoho cepat2 balik mau rehatttt...

Tapi kan bila mengenangkan tv ku yg rosak itu terus rasa tamooo balik umah.. mesti bosan kan tak leh tengok tv... huhu

Nasib baik la ade pc gemok nih kalo tak mau saya tido awal nih.. hurm tadi tengok kad warranty masih ada lagi sampai bulan 4 nih.. so kena la anta tv tu ke LG balik.. agak2 bape bulan la nak ciap tv tu nanti kan? haishhhh mesti lama nak tungguuu ciapnye..

To En bob ku cayang.. tulun la awekmu ini mengangkat tv Lg tu turun bawah eh... huhu acik sorang tak larat wooo nak bawak turun tv tu dari tingkat 5 nih.. uwaaaa


Entry masa kt hotel tu nanti-nanti la kalo rajin saya publishkan eh.. :p

4 comments:

nenekrock said...

welcome back akk ^ ^
take a good rest yer hahahhaha
mcmlaaa pi menungkah arus cm nelayan tu..padahal meeting je :P

shaifulsafar said...

:-) belilah TV baru... LCD TV...ringan sikit... heheheh

Shemmi said...

kat umah kita tv Singer yg lama punya..dah berbelas thn akak umah punya...
yg masih pakai butang pusing2 tu nk cari channel..

tp..gambar kelas lagik!!
hahaha..

*tp selalu jugak den lempang tv tu tnpa pengetahuan kakak tu..hehehe..

JIVEBUMZ said...

NENEKROCK, huahua tula dia akak dah tue-tue nih mmg copat ponat...hihi macam la keja susah yer x?? kojo acik sonang jo..hihi

SHAIFULSAFAR, aduyaaaiii tv tu pon baru lagi tau!! LCD laa cik abg oiii..dush dush dushhhh cket...

SHEMMI, muahaha akak memang ganas giler tv yg tak berdosa tu pon nak kena lempang yer?? haha itu tv tn umah tak pe kak nie tv saya sendiri tau!! uhuhuh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site