Wednesday, February 18, 2009



1. JIVEBUMZ - tuan punya blog.. tak termasuk dalam pujian..hihi
2. HONEYSOUR - sahabat merangkap adik jugak la nie.. dah lama kenal sejak tahun 2000 lagi tau!
3. HAYATI -adik bongsu saya tercayang.. thanxs for ur support.. i support u.. u support i..hihi
4. EITA - kenal kat dalam blog nih.. seorg yg sangat kreatif mengedit gambo
5. LUTH TEXTILE - pon pandai edit2 gambo tak caya tengok blog dia.. bekas pelajar PSP jugak sama ngn saya tapi weols kenal kt blog jugak
6. ERIEQ - adik kepada VP yg top blogger tu.. best baca blog dia.. rajin bergambo jugak mamat nih.. :D
7. ATIE - kenal dalam blog jugak.. seorg guru yg rajin menghapdet blog nye.. nice to meet u.. walaupon dalam blog cuma..heheh
8. SHEMMI - blog nie pon best!! setiap penulisan yg dia hasilkan amat menarik coz dia rajin membaca buku-buku ilmiah
9. CUTEMIUT - memang cutemiut la.. anaknye yg comel dan ibunya yg manis gitu..
10. TACHI - Orang yang sama ngn Shemmi tu.. mungkin saya save blog yg sama nama yg berbeza.. hehe tak kisah la kan org nye sama gak


Terima kasih kepada yg berkenaan yg sudi meninggalkan jejak di blog jivebumz nih yer.. thanxs a lots.. termasuk tuan punye blog jugak :P

TERIMA KASIH..
THANKS YOU..
XIE XIE..

9 comments:

honeysour's blog said...

ni kes tak tau nak apdet ape la ni ye...

honeysour's blog said...

hiks...=p

apisz said...

Keistimewaan Bau Ketiak Lelaki...
Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensylvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam ujikaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian disapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang...

Lepas ni boleh la bagi orang pompuan cium ketiak orang lelaki tanpa rasa bersalah...hahaha.

Tanpa cinta hati akan mati said...

k.ila jelez giler tgk pic2 nie
nti lia msukkan pic belah eda pulak..
hik3...

JIVEBUMZ said...

HONEYSOUR: bukan tak tau nak apdet apa tp memang nak puji-puji para komentar sume yg sudi memberi komen..hihi

APISZ: wah info yg sangat berguna!! tp kan saya nak cium ketiak sape ek...lalala

TANPA CINTA:haha jeles ek?? ala cepat la lia masukkan gambo belah pompuan lak.. tak sesabo rasanya nie ai..

Eita said...

akak... kt tak sekretif akak hmm
apa-apa pun thanks... gembira dpt kenal akak...

JIVEBUMZ said...

EITA: akak pon gumbira dapat kenal kamu..hihi

Luth Textile said...

wah wah..
im the 5th yer..
yahuu.. keep on blogging..
i'll support u kak..

-peace!

JIVEBUMZ said...

LUTH: yea akak pon akan support Luth jugekkk

caiyok caiyok bloggerrrr

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site