Monday, January 31, 2011

Kawan-kawan en bob datang melawat

Assalamualaikum wbt..

Lewat update arinie? yes aku bizi giler hari nie.. dariapda pagi sampai ke petang.. cerita hari minggu pon tak sompat dah nak publish.. tak per lah tu sume simpan jer lah..

Waktu rehat tadi kawan-kawan opis en bob daripada kraftangan mesia datang melawat.. dorang datang umah aku.. en bob sms suh balik time rehat tadi beli biskut ke hapa ker nak jamu kat dorang.. aku baru ingat nak landing2 kat surau terus kelam kabut cabut balik rumah.. kesian plak biarkan en bob buat air sorang2.. dengan kaki yang sakit tu.. huh tak sampai hati wa cakap sama lu..

Dorang nie datang berlima.. 3 perempuan ngan 2 orang lelaki.. salah sorang perempuan tu bos en bob.. sampai2 aje terus mintak minyak masak, lada hitam ngan jarum.. nak mengurut en bob katanya.. aku bagi la apa yang diminta tu.. pas mengurut en bob dimandikan pula dengan air limau dan air jampi yang ustaz rashid ( ade g berubat hari rabu lepas ngan ustaz nie kat kajang)

Terharu aku dapat kawan2 yang prihatin macam dorang nie.. terima kasih koranggg! semoga Allah membalas segala jasa baik korang.. tadi niat nak snap pic dorang tapi tak kesampaian lak.. malu dow! kan itu sume kengkawan en bob.. harusla aku tunjuk sopan santun gitu wekkk

oh yer untuk pengetahuan sume en bob blom pulih lagi yer.. kejap tu dia macam dah ok sket.. kejap tu sakit balik.. tak tau lah nak cakap sakit apa..

apapun semua ini dugaan daripada Allah.. hanya dia yang maha mengetahui segalanya..

aku redha..

9 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

en.bob..semoga cepat sembuh...amin

*luv Syahnia* said...

akak ofis kat ne???

cian nye en.bob tak baik lg
mntak2 lps kne urut tu
elok lah..aminnn

PUANSTOBERI said...

kak zue dtg eh tadi?? hope aizat cpt sihat. lama tk napak dia kat opis tu dah. huhuhu

therosputih said...

takpelah kak, ujian je ni sume...

JIVEBUMZ said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿
thanxs yanie.. akak pon harap begitu..

*luv Syahnia*
opis kat mahkamah.. awak kat SUK ker?
mudah2an yunk

PUANSTOBERI
haah kak zue ngan budak2 IT yg lain.. doakan yer kak mudah2an en bob dah boleh keje semula

therosputih
camtulah dik..akak redha..

p R i n c E S s _ N said...

kak..ade wat scan x..??

JIVEBUMZ said...

p R i n c E S s _ N
tak buat pon lagi pas baby tak mo tunjuk anu dia aritu..

*luv Syahnia* said...

oh mahkmah..yuppp kat suk ;)
bjiran je kita dear..

JIVEBUMZ said...

*luv Syahnia*
alahai jiransebelah ropenye.. dah agak dah :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site