Wednesday, January 12, 2011

Bestnya tengok baby tido kan?

Assalamualaikum wbt..

Tetiba teringat nak gugel baby yang sedang tido tapi comel.. Terjumpa dengan gambar2 ini... so kiut kan?


geram jer tengok dorang nie tido dalam senyuman.. owh kalo lah aku bleh tido sekarang macam nie best jugak! hihi ada hati nak tido time koje??

arinie entry ala2 tak de idea gitu so apa kata meh layan gambar2 baby comel nih.... zasssstttttttttt
baby tidur 1

baby tidur 1

baby tidur 2

baby tidur 2

baby tidur 3

baby tidur 3

baby tidur 4

baby tidur 4

baby tidur 5

baby tidur 5

baby tidur 6

baby tidur 6

baby tidur 7

baby tidur 7

baby tidur 8

baby tidur 8

baby tidur 9

baby tidur 9

baby tidur 10

baby tidur 10

baby tidur 11

baby tidur 11

baby tidur 12

baby tidur 12

baby tidur 13

baby tidur 13

baby tidur 14

baby tidur 14


pas tengok gambar nie rasa nak zzzzzzzzz lak :P

6 comments:

Mama Hanim said...

hehe..mmg baby sgt cute kan..

(Gambar) Nur Dania 3 Thn Mati Dgn 73 Kesan Cedera Disyaki Didera

p R i n c E S s _ N said...

hahaha....baby wat ape pon comel...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

suker tgk anak buah kat umah tido hehhehe

therosputih said...

uish...kalu kita buat gaya tido mcm tu kat anak kita, kompem mengamuk mak2 kita sume, bengang, tp tgk org putih, rilek je dorg ajar anak dorg mcm tu kan...hihihi...nak gi tido jap lah...wakakaka

*luv Syahnia* said...

comeyyy..gebu baby2 tu geram...


akk keje kat suk yea..
cm pernah nmpak je ;P

^nanie^ said...

kak ila,xsaba nk tgk bby sendiri tdo kn?hehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site