Friday, January 21, 2011

TERIMA KASIH SUME!

Assalamualaikum wbt..

Semalam cuti umum kami suami isteri tak kemana-mana.. dok rumah saja.. kemas rumah.. makan dan tido..

Petang ada tetamu datang rumah.. opismate aku Nurul bersama suami dan anak dia datang melawat en bob.. tengah2 sedap tido dapat sms dari Nurul kata nak datang rumah.. apa lagi kelam kabut la bangun.. mandi dan siap2 jerang air..

Semalam keadaan en bob lebih baik daripada sebelum nie.. cuma time nak bangun pagi jer problem cket.. kene regang2 kaki dulu.. baru boleh bangun.. tapi kene secara perlahan-lahanlah.. tak boleh terkejut2..

Ingatkan dah bertambah baik.. tapi.. pagi tadi macam biasa pukul 6 pagi mesti sakit tu akan datang balik.. kaki en bob bagai ditarik2 gitu.. time tu aku terjaga terus otometik bangun amek ubat dah sapukan pada kaki en bob.. huhu

Tak pe lah tu sume dugaan.. sabar yer sayang! kita kene tabah dan kuat hadapi segala..

Owh lupa nak ucapkan TERIMA KASIH kepada sume kawan2 yang sudi mengomen memberi kata2 semangat.. sms.. telipon.. dan datang melawat ke rumah..

terima kasih banyak2.. semoga Allah membalas jasa baik kalian..

jap lagi waktu rehat aku nak balik rumah jap nak tengok en bob.. dia masih MC lagi.. nak singgah beli nasik bungkus dulu la.. sian en bob mesti kelaparan kat rumah ada roti jer huhu

ok la papai sume

noted: masuk hari nie dah seminggu en bob sakit..

5 comments:

aDieyZa said...

akk, since dah lama sakit tu, better refer ke hospital or trs ke hospital pakar.. sbb zana rasa mcm dah lama sgt en bob sakit kan..

dugaan tu semua utk hamba2 yg dikasihi-Nya kak.. sabar yer..

JIVEBUMZ said...

aDieyZa ,
tula dah seminggu sakit.. ingat esok nak bawak ke pakar jugak la.. kalo biar2 takut lain pulak jadinya..

*luv Syahnia* said...

okey2..pasni ain tgur..
raya leh dtg umah..hehe

therosputih said...

nnti gi jumpa doktor lagi eh kak...

akmaliz@r said...

betol2..baik g jumpa doktor pakar..nnt tk perasan..da nk deliver baby..msh skt lagi....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site