Wednesday, January 26, 2011

Antenatal Check up kali ke 3

Assalamualaikum wbt..

Pagi tadi ai pegi klinik seksyen 7.. macam biasa check up bulanan tulah.. hari nie pegi lewat sket.. nasib baik sampai2 ada jer parking walaupun kat hujung2 jalan eheh kalo tak mau menapak ke luar klinik la aku gamaknya.. rezeki bobo lah nie dapat parking hihi

Ok seperti biasa check up bulanan adalah timbang berat, check air kencing, darah dan check jantung bobo.. dup dap dup dap weeeeeeee bestla dengar degupan jantung dier *senyum sorang2

pastu kene cucuk kancing gigi kat lengan sebelah kiri nih.. last month dah cucuk this month kene lagi.. tak pe ai rela you!

cam besa report untuk bulan nie sume baik2 belaka..

LK/LR : N
GULA : B
BERAT BADAN : 68.8 kg (bulan lepas 67 kg >naik lagi bagus2 masih dibawah 2 kg sebulan)
TEMPOH HAMIL: 27+3 minggu
TINGGI RAHIM: 26 sm
KEDUDUKAN/PRESENTASI: FPF
JANTUNG: +
GERAK: +

alhamdulillah harap semuanya berjalan lancar.. next appointment 9 Februari 2011 kene minum air gula sekali lagi.. huhu

pastu 11 Februari kene masuk kelas penyusuan bayi plak.. ikutkan ajelaa yer

bobo pon makin aktif dah sekarang nie selalu sangat mengeraskan badan dia sampai kadang2 aku rasa nak terkencing dalam suar dah nih bobo..bobo..



*eh tadi pegi PAS (plaza alam sentral) banyak SALE kat sana wooooo.. tak sabar nak g soping baju untuk bobo! :)

2 comments:

therosputih said...

weee...beli baju utk mama bobo lagi...gaji baru masyukkk...

p R i n c E S s _ N said...

berat kite same kak...hihihi...N x join lg bF class..mcm bz jekk gaya nye...hehehe...

bgs sopim time ni...nti da boyot2 da x larat...cm N skg..tau nk baring jekk..bdn da berat..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site