Thursday, January 6, 2011

Ala bobo cayang mama

Bila tengok gambar kat bawah nie rasa macam tak bleh nak imagine camane la rupe bobo kat dalam perut mama nie.. haishhh tak terjangkau dek akalku..

hari tu pegi scan kat Klinik Ajwa, Seksyen 7 nak tengok jantina bobo.. time tu aku baru lepas pekena roti telur + milo tarik.. sekali mase scan bobo rileks jer tak mau gerak sangat.. kalo tak aktifnye dia subhanaallah.. time doktor nak tengok telur dia tak nampak ler pulak.. hadeiii geram jer mama tau!

oleh itu kami berdua laki bini tak tau la bobo nanti lelaki ke perempuan.. dia saja nak kasi suprise mak pak dia lani.. tak pelah aku redha jer.. baik lelaki mahupun perempuan aku bersyukur sangat.. yang penting bobo sihat dah sempurna sifatnya.. mudah-mudahan..


Hujung bulan nie ingat nak mula beli barang bobo cket2.. dah 6 bulan sesuai la kot nak mula membeli daripada sekarang.. takut gak kalo terberanak awal ke nanti tak ke naya kan.. hurm tunggu gaji ujung bulan nie lah..

ai mama tak sabar la nak beli baju tecik2 untuk bobo..weeeeeee indahnya perasaan itu.. bapak bobo rileks jer mama dia plak yang over :P

Ya Allah Ya tuhanku kau permudahkanlah urusan hambamu ini.. jauhilah kami daripada sebarang perkara yang tidak diingini.. kau peliharalah hambamu ini..

amin..

6 comments:

aDieyZa said...

zana doakan semuanya selamat ye nanti kak..

mesti seronok nak shopping brg baby kan.. teruja..

therosputih said...

usahkan mak pak dia yang tak sabar...ni ha, yang takde kena mengena ngan bobo ni ha, laaagi tak sabarnya...ngeee

bobo ni pemalu kot...hukhukhuk

JIVEBUMZ said...

aDieyZa,
time kasih zana.. akak pon doakan zana akan beroleh cahaya mata segera leaps nie yer.. amin

therosputih,
yeke? excited gak yer? hihi tengkiewwww

p R i n c E S s _ N said...

hohoho..hero N 4bln da tunjuk bebird die..x surprise lgsg da...bgs sopim awl..kite x de laa mengah2 nk ke sana cni..menggilerr ok bli brg bb..

^nanie^ said...

hi mommy..kite da link awk..;-)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah kak...dah mengandung...

yanie pun dah link belog akak kat belog yanie

(^^,)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site