Tuesday, January 25, 2011

Bantal tungku panassss

Assalamualaikum wbt..

Hai rasa macam dah lama giler tak mengadap belog.. bila tak bukak belog rasa hidup nie tak sempurna.. tak best.. tak tau perkembangan kawan2 maya.. huiii memang tak seronok langsung lah hidup nie.. begitulah hebatnya penangan belog pada diriku cewah :P

Semalam aku bizi yang amat tak berkesempatan nak apdet langsung.. sempat jenguk 2,3 belog jer.. nak komen2 pon tak sempat huh tak best langsung..

Arinie nak start apdet balik.. motif?? saje la kan kalo tak apdet tak de orang nak masuk belog jibam neh.. adeii nak jugak paksa korang masuk belog nie :P ngehngehngeh

Eh arinie nak cerita pasal bantal tungku yang panasss nie lah.. asyik citer pasal en bob sakit jer kan nanti korang muak pulak..

Ekceli bantal nie kitorang beli dah nak masuk 2 minggu dah... beli masa kat umah mertua minggu lepas yang en bob sakit tak boleh nak balik shah alam tu kan.. beli kat mak bidan.. dia jual RM 50 hengget jer..

semalam bukak blog VIRUSPADU tengok dia pon dah ada bantal serupa nie.. terus terdetik nak buat entry nie.. alaa nak bagitau kite pon ade gak bantal nie boleh? haha sebok jer kan..

serious bantal ala2 tungku nie memang best!

ko tak payah cas lama2.. cas kejap jer.. time cas boleh tengok lampu wane merah kat bantal tu akan menyala.. bila terpadam lampu tu bermakna bantal tu dah siap di cas.. tutup suis cabut plug dan bolehlah digunakan..

letaklah bantal tu kat mana2 yang korang suka.. macam aku letak kat pinggang en bob.. yelah kan pinggang dia tengah sakit2 dan sengal2 secara tak langsung dapat la sedikit sebanyak membantu mengurangkan kesakitan yang dia alami sekarang nie..

bantal nie tahan lama panasnya tau! lebih kurang 3 hingga 4 jam jugak.. kalo dah sejuk bantal tu boleh la buat peluk2 kalo panas jangan ko berani2 peluk.. panasss weh!

haaa tengok tu anak buah aku rileks jer peluk2 bantal tu tapi time dah sejuk la.. kalo panas berani dia..

so far sekarang nie balik keje boleh la aku letakkan bantal tu
1. kat kaki..
2. kat belakang badan..
3. kat pinggang..

perghhh bestnyaaa rasa lega sangat hilang sengal2 tu sume... nanti masa dalam pantang pon boleh guna gak bantal nie.. so dah jimat dah rm 50 haku (sebab en bob yang beli :P)

okla kalo korang berminat nak beli bleh try roger2 kat blog viruspadu.. aku tak de kontek no mak bidan yang kitorang beli nie so tak dapek la nak nolong..

k la cau dulu.. arinie ari gaji! lalalalala *shukeee :)

6 comments:

p R i n c E S s _ N said...

smlm nmpk kt koop ofis ni..tgk kak vp wt n3 sal bntal ni..arini akak plaks..bminat r...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pernah nampak bantal ni ada jual kat jualan puspanita...hehehhe...

(^^,)❤

therosputih said...

suke ayat last tu ah...ari ni gaji pada mereka yang bergaji je...yang tak bergaji?nan hadoooo...

*luv Syahnia* said...

cam best je kak..
pinjam boleh??? hehe


psstt//dear dah tak tsermpak lah
bile nak btegur ni ;P

mekchu said...

kenapa dulu masa pegnen bantal ni tak wujud lagik? mencik laaa... (tu maknanya kena repeat kan kan...)

aDieyZa said...

mmg best kan bantal panas ni.. mak zana & mak mertua sama2 jual bantal panas ni.. hihihi.. mmg laku..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site