Monday, December 7, 2009

MNG temukan kami

Hari sabtu aku ke Mid Valley bersama em bob.. dah lama sangat kami tak ke sana.. sampaikan nak carik parking pun dah tak reti..eheh nampak sangat dah lama tak jejakkan kaki ke mid valley tu kan..

kami ke sana ada hajat besar...heheh berjumpa dengan seorang blogger tegar kat depan butik MNG..

nak tau jumpe sape?? haaa inilah dia orangnya.. sapa lagi kalo bukan blogger kojah

ehem2 nak bitau nie aku ada beli satu barang ngan kojah.. barang baik punyee kehkehkeh

haa sape pandai sile teka!

pertama kali bertentang mata dengan kojah.. amboi cantik orangnye.. ramah plak tu.. hee

neway thanxs to kojah sebab sudi tunggu akak yer.. sori lambat sampai aritu! jumpa pun sekejap jer cam kalut sket kan.. tak pe lenkali ada masa kita ke temu lagi ya dik..

seronok kan jadi blogger nie dapat ramai kawan..

tapi tak seronok bila teringat pc kat rumah tu..uhuhuhu

10 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok jumpa blogger ya.. apa kah itu.. nak tau gak.. ni

kojah said...

cepatnya update kak...sy skang br hegeh2 nk publish hal raya haji...hihi

btw, thanx tau kak beli itu...hihi

hurm, akak cantikkkk plus wangi giler!~

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
sonok kak bilerrr nak jumpe akak nie?? hurmmm

kojah,
sesame jah! hurm akak borink2 kat opis nie layan blog kejap tu yg apdet tu..hehe neway nice to meet u!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..bli ape tuu?? dua2 pon cantek..pink gtu..

JIVEBUMZ said...

princess_N,
haha beli benda baik punyerr

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kalau akak jumpa yanie...

mesti akak cakap..

"gebu nyer budak nih"

hahahhaha

atty's said...

mmg sonok jadik blogger leh jumpa ramai org..baru..

JIVEBUMZ said...

yanie,
hikhik tau tau aje akak nak cakap camtu yer..

atty,
yup kak mmg sonok kan bile nak jumpe kak ty plak yer? :P

CikPuanMiera said...

elok la tu.. sama comel sama tinggi.. hihihihi

ChiLaBaey's said...

Pertembungan 2 blogger tegar... hehehe.... kena masuk contest saya lagi ni.... :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site