Monday, December 14, 2009

Salam hari isnin

Assalamualaikum wbt sume kawan2 blogger...

Selamat berkerja sume... amboi2 sonok yer uols bercuti sakan.. specially pada orang2 selangor.. cuti 3 hari tu... uols pegi mane haa??? bawak family g jalan2 ker? ataupun g shooping kat KL.. yelah kan sekarang nie musim YES (Year End Sale) sure uols soping sakan...

Hari jumaat aku tak de ke mana dok umah tido jer... best wooo tido.. hari sabtu tu kuar g survey barang2 tut tut kat sogo (korang paham2 la yer) .. ahad plak lepak kat umah.. sambil baiki pc aku yg blurr tu.. tapi still tak buleh jugak.. hurmmm nampak gaya pc tu nak kena format plak dah.. tak pe itu bleh suh en bob settlekan.. :P

Ok la uols g keje leklok k.. sambil2 tu meh kita g jalan2 blog ke blog yer..

4 comments:

Erina Asmawani said...

minggu ni & minggu depan cuti setiap jumaat jugak sis..heavennnn ;)

FIESYAH said...

cuti best! p lame sngt cuti naik keje jadi males plak..he..he...

JIVEBUMZ said...

erina,
yup memang syorgaaa kan dik :P

fiesyah,
mmg la kan cuti itu indah..lalalala

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N cuti 3 ari x de y menarikss pOn..plus arini menanggung sakitt ohh..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site