Tuesday, December 8, 2009

Ke uitm shah alam

Ahad lepas aku ke uitm shah alam menemani "cik ratna" untuk sesi pendaftaran pelajar PJJ.. seawal jam 9.30 pagi kami dah sampai ke sana.. ingat tak ramai student yang mendaftar rupanya berduyun tibaa...

tengok kat parking cam tak ramai sangat yang nak sambung study.. sekali naik atas punye la ramai... berderet2

aku setia menemani ratna sampai la habis daftar.. minah tu masuk dalam dewan stat kui 9.30 pagi sampai la jam 12 tengah hari..huhu lama tui.. bosan gak aku sorang2 kat luar tu.. memula semangat nak masuk dewan sama2 ngan dia sekali tu pak guard dah bagi isyarat tak buleh masuk da... haha malunyeee kene kuar balik loh.. tunggu diluar sajala jawabnya..

wajah seorang yang bakal bergelar student PJJ.. jelesnyeee nak study jugakkkk :P

ceria yer nak jadi student balik.. setelah sekian lama.. lepas nie ko hadap la buku2 sume tu yer..

gud luck my frenz! study rajin2 taw...

pas nie giliran aku plak... kalo ade rezeki.. insyaallah

sama2 kita doakan yer

5 comments:

kojah said...

ok, sy doakan utk akak =)

UnGu VioLet said...

lame mar tak ke sini.. rinduu kat akak.. btw, all the best for both of u..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

doakn N dpt cahay smbg study gak...skg dok pk kawen jekk..

Luth Textile said...

lawala kawan dia...

lama takmai sini, sibuk.. blog ijau ni pon dah tukar wjah eh! good2

CuTeMiUt78 said...

oh.. Uitm di hati ku.. heh..heh..heh.. dulu akak belajo kat sini la.. kenangan dah..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site