Tuesday, December 29, 2009

Wedding penutup 2009

Ahad bersamaan dengan 27 Disember 2009 merupakan kenduri penutup bagi tahun 2009.. Opismate aku Cik Sarlina telah selamat menjadi isteri kepada Asraf Aizat.. Tahniah Cik Lis lepas nie dah tukar tittle kepada Puan Lis yer.. dah tak boleh panggil cik lagi.. heheh

Majlis dorang berlangsung kat Dewan UTM semarak.. aku ke sana bersama en bob.. sampai aje pengantin baru nak berarak masuk ke dalam dewan.. nak cari parking punya lah susah.. parking full!! yelah student lagi orang datang ke majlis kenduri tu lagi.. berpusing-pusing jugak la aku ngan en bob kuar masuk utm baru dapat parking tu pun kat hujung2 bangunan..

haa time nie aku dah rase macam hari konvo plak.. macam mak bapak ngah tunggu anak2 dorang kuar dewan pas terima sijil hihi

aku cuba menyelit nak amek gambar dorang kat depan2.. tapi tak kesampaian almaklum lah kamera henpon sajork malu nak over2 gitu :P so sekadar dari jauh cukuplah (sedar diri kamera henpon tak canggih)

owh aku suka ngan pokok gula2 dorang buat tu.. ala yang dorang wat bunga mangar tulah.. haaa dah dapat satu idea untuk majlis aku nanti :P

pengantin sedang diarak masuk ke dalam dewan dengan diiringi paluan kompang.. bukan kompang digital ok! kompang original tau

saat ini aku sedang menikmati hidangan yang lazat...

sebelum mintak diri aku sempat ke depan nak amek gambar pengantin dari jarak dekat untuk kenangan

sarlina

aizat

sama cantik sama padan...

kepada kalian diucapkan selamat pengantin baru! selamat melayari bahtera rumahtangga semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya...

aminnn

lepas balik kenduri weols g soping kat sogo... lalalalala (kalo ade sesapa yang dengki pasal aku g soping kat sogo tu mintak ampun lah aku tak de kaco duit ko satu sen pun!!!)

hohoho itu saje dah abes kenduri kawin sepanjang tahun 2009.. tahun 2010 sape nak jemput aku sile2.. hihihi

1 comment:

atty's said...

cantik perantinnya .baju pun cantik ..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site