Wednesday, December 16, 2009

Black & White Photography contest

Salam sume..

Terasa macam dah lama tak masuk contest kan.. tadi aku g jalan2 jap kat blog shakeymirza tengok2 ada contest nie.. anjuran blog thecamerajunkie

Macam best jer.. teringin plak nak cuba nasib.. kot2 ler bernasib baik.. yelah tak salah kalo kita sekadar mencuba kalo ade rejeki tak ke mana yer tak? heheh

Kalo menang alhamdulillah kalo kalah tak pe.. bleh cube lagi lain kali yo

contestlogo

Ok lah tarikh tutup contest ini adalah pada 25 Dis 2009

Kepada yang berminat boleh klik sini untuk mengetahui syarat2 contest... meh kita sama2 cube nasib yer tawan-tawan :)

inilah gambar black & white yang aku pilih.. harapnye menepati citarasa penganjur..

opppss gambo terbeso plak..hikhik

Photobucket


note: aku yang perasan cun!.. gambar mase tunang aritu taw :P

5 comments:

atty's said...

CANTIK LEPAS GAMBO TU DIITAM PUTIHKAN ..DAN SEMMG NYA MODAL DLM GAMBO TU BERSERI2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..zie pon ltk pic tunang..jivebumz pon pic tunang..x ley jadik nih....huhuhu

JIVEBUMZ said...

atty,
hikhik berseri time tu jer kak ty time skg serabaiii kehkehkeh

princess_N,
ape lagi N jom jom join contest nie cepat2 itam kan gambo tunang tu ekekeke

ChiLaBaey's said...

Cantik gambar dicalonkan tu.... :)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

chantek pic.....

berseri2.....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site