Monday, December 28, 2009

Menziarahi cucu-cucuku

Tajuk tu dah nampak macam aku nie tua la sangat :P

Selamat bekerja kepada sume! kerja leklok yer.. hari isnin memang malassss sangat nak kerja kan.. pagi tadi aku hampir nak EL.. erkkkk tetiba rasa nak buat jahat.. tapi hajat nak buat jahat tu tak kesampaian sebab aku rasa cam sayang nak cuti plak.. uhuhu cuti aku banyak g taw! ada sebelas ari lagi owh jangan jelessss yer uols :P

Simpan cuti untuk honeymoon kah?? lalalala

Hari jumaat, hari krimas planning g umah umah kak leha kat ampang.. nak menziarah baby kecik.. cucu kak leha.. means cucu aku jugak lah.. anak sedara aku punya anak..

haloh haloh halohhhh dah tue dah aku sebab dah ada cucu...


memperkenalkan cucu aku yang ke 3.. adam danish baru berusia hampir sebulan.. lahir tak cukup bulan.. ngam2 8 bulan anak sedara aku bersalin.. adam nie tak sabar2 nak tengok dunia sebab tu lah dia kuar awai sebulan..hehe

yang ini pulak cucu aku yang ke 2 lahir pada 20 oktober 2009.. dah ada entry cukur jambul luqman sebelum nie.. so tak payah cite banyak2 yo

dorang sebaya tapi tak sama.. beza sebulan jer pun

alahai so cute bile tengok dorang asyik tido tido tidoooo

hurm nie yang tak sabar nie....

hahahaha

lalalalala

tungguuuu

eh korang nak tau.. ada orang dengki kat aku wooooo.. sebab aku ade blog kot.. pada yang berkenaan tak mau dengki2 yer tak baik.. dengki itu perangai syaiton!

7 comments:

abu razeen said...

sapa dengki kat Jibam habaq mai.. dengaq citer fb kena block kat MTS betoi ka?, tahniah jadi tok (nenek)

JIVEBUMZ said...

abu razeen,
Fb tak kena block tapi game jer kene block

adalah sorang hamba allah nie tak tau la apa yg dia dengkikan sangat tu..

Zumairi said...

game ladang ke...dgr citer kalau dah lama tak on9 leh kena block...tul ke

http://paksuu.com

JIVEBUMZ said...

zumairi,
oh yeke saya tak pernah main ladang tu hahaha malu jer kan tak pernah main

CuTeMiUt78 said...

aahaaakss.. ko baru ada 3 cucu dik.. akak ni lagi plak.. ada 6 org cucu.. walau camne pun akak adalah nenek muda.. ahaaaksss..

sapa la yg dengki kat ko tu dik..

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
waaa kak banyak nye cucu tak pe kite jadik nenek muda apa? hahaha

adalah kak sorang hamba allah nie tak habis2 dengki huh

Hayati said...

hahahhaa...isk2, x baik nak dengki2..ape kess,nak wat blog...wat je le...2 pon nk dengki yerk..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site