Thursday, December 10, 2009

Bila PC ku blurr apa boleh ku buat?

Lately nie aku tersangat lah bosan.. bosan sebab monitor PC aku yang dah blurr tu... apa bleh ku buat selain daripada beli monitor baru.. tak pon pinjam monitor sape2.. nak amek yang opis punye nak mampusss... tak berani lah aku.. tak pasal2 SPRM datang rumah.. :P itu dah kira terdesak sangat2 tu.. aku blom sampai tahap tu lagi kot..eheh

Erm apa boleh buat tunggu gaji la jawabnya.. kalo dulu setiap malam musti nak on9.. godek2 blog.. layan facebukkk.. sekarang nie??? aku pulun kat opis jela... curi2 apdet time rehat.. kesian kan kat aku..hukhuhk nangehhhh kejap

Banyak benda nak apdet.. bila idea tengah mencurah PC lak tak de.. so kena dok diam2 jer lah.. ziarah blog kawan2.. haa camtu la kekdahnya..

Bile malam jer jadik sengal.. tengok tv pon bosan..asyik ingattt blog blog bloggggg huhuhu.. sian kan bile orang dah angau ngan blog nie..

tak pelah aku sabar je seminggu nie.. en bob kata nak cari monitor ganti.. yang second hand pun tak pelah..hukhuk

ok la tak moo sedey2 kan.. jom pekena kek lapis serawak..heheh

saje nak kasi korang terliur..kehkehkeh

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N mkn ati tgk kek lapis tu wehh...nak!!

hajarus said...

sedapnyer kek lapis sarawak... nyam... nyam...

Hayati said...

uihh..kek 2 dah seminggu..elok g ka?? ke gamboo sekadar hiasan nie..huhu

nn said...

camane boleh blur monitor tu?

tengok gambar keklapis sarawak teringat yang dalam fridge beli for raya aidilfitri tak habis lg :P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site