Thursday, July 23, 2009

Keychain ku

Lalalala..best best aku tak sabar tunggu keychain ku itu.. ade korang nampak tak??? sila la teka yg mana satu??? :p

kemarin aku dapat menda nie dari blog ceeramoon

pada sesapa yang berkenaan sila la order sementara stok masih ada.. tadi tokei keychain dah email kat aku.. dia dah nak pos kan kat aku.. tak lama lagi sampai ler :)

ok jom jom g makan :p

tata

10 comments:

Shemmi said...

woo...penggemar key chain penyer...

ninie said...

lawa2 keychain kena tempah dulu ek

JIVEBUMZ said...

shemmi,
dulu mmg pengemar keychain tegar..skg baru nk stat balik! :p

ninie,
sile2 tempah laa...:)

Luth Textile said...

lawa.. free ada tak kak?

shiemz said...

Cantik... :D

JIVEBUMZ said...

luth,
free tak de la yung..huhu kene beli loh :p

shiemz,
yesss :)

neezareef said...

dah siap kasi tayang ok

JIVEBUMZ said...

neezareef,
wokey kak akan ku jaja disini! :p

CuTeMiUt78 said...

wah.. manyak tantik lor.. eemmm cam tau je yg mana satu dikau punya

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
yes akak memang pandai!! nti saya publish bila dah dapat k

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site