Monday, July 6, 2009

Bila dah berjumpa rakan sekelas...

Lunch siang tadi Amry kun kol bitau member sekelas kitorg dulu ada datang cni.. aku ingat sapa la yang datang.. rupa-rupanya shima.. wife kepada rudy.. so kitorg g makan kat seksyen 2.. aku bersama ngn syada dak pektikal kat opis aku.. geng makan aku sume tak nak kuar.. dorang nk tido.. so aku pegi berdua sajork

sampai2 aja trus order air watermelon nie.. sebetulnya aku nie baru aje nak baik daripada batuk.. seminggu kat kg aku kena batuk + selesema.. cayalaa

Masa order air nie tak henggat yg aku nie blom betui2 baik dpd batuk.. haaaa amek ko kire ubat power kepada batuk la yg aku belasah nie :p

puas ati minum segelas rm 2 hengget aja.. tapi aku minum tak abes pong rugi tol laaa.. sebab batuk aku tak berani abeskan.. cisss


jeles aku nengok pasangan nie.. manja gituw.. dorang nie x classmate aku taw! tak sangka kawen akhirnya.. tah bila berchenta aku pon tak tau.. dah jodoh depa.. akhirnya bersatu jua :P


pose manja dpd rudy.. saja nk bagi aku jeles ar tu (weeekkkkkk) hihi ko jgn mare yer rudy aku saja je wat jelesss

utk rudy n shima.. aku sentiasa doakan kebahagian korang.. (suke nengok shima lentok2 kat ko :p)

erm itu saja utk mlm nie.. aku nk merayap jap kat blog korang neh..adeii banyak n3 korang yg aku dah terMISS.. owhhhhhh ampunnnn

4 comments:

memeY said...

akak jumpe shima eh..ape cite die skrg? rindu nye kt die..lame x jumpe :(

JIVEBUMZ said...

memey,
aah jumpa kemarin lunch same2 tapi dia dah nk balik penang time tu.. tak tnye lak die dah peknen ke blom..hiks

neezareef said...

watermelon..sedapnye mcm sgar je rasa

JIVEBUMZ said...

neezareef,
mmg sedappp marvelesss :d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site