Tuesday, July 28, 2009

Burger Mat Salai

Sabtu lepas aku kuar ngn ehem-ehem aku.. kitorg g beli barang cket pastu menyinggah UO superstore ampang nak tengok transformers kat situ.. sampai aje terus beli tiket wayang dan perut mula terasa lapooooo..

En Bob ajak beli burger mat salai.. haaa korang penah makan tak burger neh?? setau aku kat situ jer yang aku penah nampak.. kat tempat lain tak tau plak

Burger nie memang lain daripada yang lain tau.. ada beberapa jenis burger yg dijual. Antaranya:-

- Burger daging mat salai (dalam ada daging + serunding)
- Burger Mat chicken (ayam yg sangat sedap rasanya)
- Pastu ada lagi 2/3 jenis aku tak bape ingat nama pe tah..hihihi tapi jenis spesel la


yg ini aku punya "mat chicken burger" bestttt tau rasanya sangat enak!

nie pulak logo dorang.. sempoi jer

dan jugak mottonye "MAKAN TANPA WAS-WAS"

itu saja

silala cuba.. :)

10 comments:

CuTeMiUt78 said...

hah.. ni 1st time dengor burger mat salai..

najwa hazirah halmi said...

mcm besh!!!!
wahhhh...lapor!!!

mknace said...

:) caya la mat salai
presentation pun menarik
leh jadi cam RFC la lepas ni

Zumairi said...

dah masuk dalam blog...bayar royalti lebih sikit.. Mat salai ;-)

*ayu* said...

mcm menarik jerrrr....

honeysour's blog said...

nak nak nak...

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
hehe tula kak payah nak carik nie.. aloo lupe teh tarik mat salai pon ade kak! :)

najwa,
heheh berjaya membuatkan korang lapo

mknace,
memang menarikkkk bleh lawan MCD loh

zumairi,
tak pela zumairi saya ikhlas kerana Allah..hiks

ayu,
memang menarikkk :)

honeysour,
ajak en ady pi UO superstore ampang kat atas sekali kat wayang tu.. sedap woooo

neezareef said...

cute je kotak burger mat salai tu

JIVEBUMZ said...

neezareef,
tu la pasal sedap kak oiii
jom terai :p

StingRay said...

Kat puncak jalil ada satu.Memang best.Baru terjumpa semalam.haha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site