Monday, August 22, 2011

Soping raya

Assalammualaikum wbt..

Hai korang.. Amacam semua dah abes soping ker? Ahaa bestnya soping kan.. Duit pon mengalir laju jer macam waterfall kan.. Nak nak pulak bila dah ada anak nie soping lain macam sket.. Anak pompuan plak tu hee kemain seronok mencarik bajunye.. Sempat ler aku merembat baju kurung untuk esya pakai di hari raya nanti hiks tak sabar plak nak tengok esya berbaju kurung :)

Over ok mamanye.. So far persiapan raya untuk esya dah settle semalam.. G soping kat jasko bukit tinggi jer.. Beli baju laju2 coz ramai orang lak semalam.. Malas nak sesak2 lama2 kat situ so aku rembat apa yang ada depan mata jer..

Untuk anak semuanya dah complete untuk mama dan babahnya belom lagi.. Agak2 sempat tak nak soping lagi minggu nie? Oh ye tahun nie kitorang sekeluarga akan beraya kat perak kampung halaman teman hee tak sabar ok nak cuti n balik kampung... Ohoho balik kampung hati riang..

Sila nyanyi lagu balik kampung yer semua.. Lalala

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

ank mesti diutaman kan skg nih kan ;)

sempat...mlm raya msh blh lagi lah.

pRincESs_N said...

sempat lg nk sopim...ktorg rsnyer da lengkap sume...kuih raye jek x bli lg..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site