Sunday, August 21, 2011

Iftar @ The Royale Bintang Hotel

Hai uols... apa bikin hari minggu?? mesti tengah syok soping raya kan? aku tau.. semua tengah pulun soping selagi belum raya selagi tulah soping tak berenti kan? ahaa

Semalam ada jemputan iftar dekat hotel royale bintang di the curve sana dekat damansara tak jauh dengan IKEA tu.. aku follow dak opis en bob coz dorang nie dapat jemputan khas daripada vendor... so merasalah iftar kat hotel pulak untuk tahun nie yer... tahun lepas banyak jemputan tahun nie tak banyak sangat.. so haruslah tidak melepaskan peluang yang ada untuk ngap kat hotel tu kan hehe

Weols sampai lagi beberapa minit jer lagi nak buka puasa so aku macam tak de mood jer nak snap pic.. pehtu rasa macam malu2 kucing nak kuarkan kamera.. so nan adolah gambar makan2 dan lauk pauk yang sempat aku bedal kat hotel tu..

oh ye kali nie aku ikut nasihat korang yer.. letak esya kat dalam stroller dia.. memang sangat behave esya dok kat dalam tu.. senang lenang mama ngan babah dia melantak hehe

dalam pada malu2 nak keluarkan kamera tu kan sempat gak la aku snap pic baby2 nie.. tu pun sebab semua dah kecoh2 suh amek gambar budak2 nie.. esya ngan kawan2 baru dia nanti.. masing2 lahir selang sebulan..
dari kiri baby boy berusia 5 bulan nama dah lupa lak.. nama budak2 sekarang kan susah nak henggat.. yang tengah2 tu baby amsyar umo 3 bulan.. tapi berat dia dah 8.4 kg ok! terkejut aku.. ingatkan esya yang paling semangat rupanya ada lagi.. sedap jer dokong amsyar nie badan dia tegap n mantop! geram tengok baby2 nie tau! sweet jer dorang kan.. tengok tu amsyar siap nguap2 g haha kelakar ok


ehem2 esya dan amsyar... babah ngah kenen2kan korang yer??
hee semalam best sangat dapat makan ramai2 dan berjumpa dengan geng opismate en bob.. akceli last year kitorang dah iftar bersama2 tapi kureng meriah sebab tak de baby kecik2.. sekarang bertambah meriah ler coz masing2 dah bawak henbeg..

oh ye arinie plak ade iftar lagi ngan dorang nie dekat hotel area putrajaya.. harap2 aku tak malu la nak kuarkan kamera dan snap pic.. :)

4 comments:

therosputih said...

wah wah wah...esya...comel...teringin nak bagi hadiah kat dia...kak ila...mintak alamat...email kat sini...

nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

^effa^ said...

commel nye budak bertiga tu.. haha.;)

ZaNa aDieyZa said...

esya, makin comel la kamu ni.. buat auntie zana geram tau.. makin membesar dgn cute miutttttt...

pRincESs_N said...

seronoknyer esya jmpe geng...nti jmpe Aryyan ek..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site