Thursday, August 18, 2011

Iftar Ramadhan bersama rakan2 seopis

Assalammualaikum sume dan selamat hari khamis...

wahahaha now jam menunjukkan tepat jam 12 tengah malam.. gigih ok aku transfer gambar pastu kasi resize dan upload dalam belog dan jugak fesbuk.. haa kemain kemaruk lagik nak tepek gambar berbuka puasa bersama rakan malam tadi..

Esya dan En Bob dah lena diulit mimpi.. aku belum mengantuk lagi.. nak apdet belog dulu baru masuk tido ngan dorang.. tak pe jap lagi mama masuk bilik yer sayang :p

Ok nie dia gambar weols siang tadi berbuka beramai2 dekat restoran ramai seafood kat Batu Belah, Klang.. sesuai dengan namanya memang ramai giler orang yang datang nak berbuka kat situ..

Sesampainya aku kat sana.. aktiviti wajib adalah berposing bersama rakan2 yang memang kaki posing jugak.. gambar adalah sangat banyak so korang jangan muntah plak tengok yer hehe kasi chan la aku berposing sat no ngeee
wit adah
wit eqa.. tudung beli sama2 kat giant ari jumaat lepas ekeke
dari kiri irna, hannan dan kak ani vogue gitew
dari kiri sue, tora, ira dan adah..
weols yang always kehepian.. maklum ler masa berbuka sudah hampir harus senyum lebih2 sket kan ahaa
layan jela dorang nie nak posing jugak..hihi
antara menu kami malam tadi..phewww jangan terliur yer kawan2 kang batal puasa tu kalo telan air liur banyak sangat ngee
oh laki den duduk di utara.. ai pulak di selatan.. terpaksa berpisah buat sementara...
tengok laki sapa yang rajin sangat tu??!!&^% ekekek
siap passing nasik tambah sambil tu berborak dengan orang sebelah..iks iks iks tah apa yang diborakkan tu ntah.. first time nie my husben jumpa ngan kawan2 aku.. mujur depa boleh ngam..
acara makan pon bermula.. aku hanya memerhatikan dari jauh coz kene tunggu en bob selesai makan dulu baru aku boleh makan.. yelah nak passing si esya nie ke babah dia pulak.. kalotak cane nak makan dengan lahapnya heheh
fuhhh semangatnye makan korang yer!
erkkk selesai sudah.. habis licin semua pinggan mangkuk itu
bapak2 mithali...

lastly aunty2 yang geramkan esya nak gambar ngan esya.. kemain ngamuk lagi minah nie time nie... yelah dah boring n mengantuks..
susah ok nak amek gambar esya time nie siap meronta2 bagai...

akhirnya dapat jugak snap time dia dah behave sket hehe

esya dan babah nye..

rakan2 saya.. tak sempat nak posing semua sekali coz tempat adalah sempit..

best bila dapat berkumpul ramai2 macam nie kan.. sekurang-kurangnya dapat mengeratkan silaturrahim gitu..

yeahhh nextyear kita teruskan lagi program makan2 nie yer..

dah abes dah yer.. terima kasih sume kerana sudi membaca sehingga habis n3 nih :)

4 comments:

pRincESs_N said...

akak..N klo g mkn..N bwk carseat baby...so..tgh mkn ltk die dlm tu..bg toys...bole mkn dgn tenangnyer...hehehe

aCik Anie said...

ila..
ni mesti kat Ramai Tomyam kan?..
ok ke makanan kat situ.. biasa lalu jer..tak sempat nak singgah kalo balik Klang.. kalo sedap nak jgk try

ZaNa aDieyZa said...

banyaknya menu!! mesti sedap kan kak..

AnaLyana said...

Ye setuju ngan N..:) tak pun stroller..senang hati nk makan..

sekarang pun sama, asal nak berbuka je dani konfem tido, hangkut car seat letak atas kerusi camtunkan.. dan boleh makan sampai tersandar kekenyangan..hehe, ni kalau berbuka kat luar la..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site