Monday, August 15, 2011

Dah separuh berpuasa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ

Syukur ke hadrat Illahi kerana masih diberikan peluang untuk berpuasa tahun nie. Yeah dah 15 hari berpuasa.. Alhamdulillah setakat nie masih penuh lagi dan belum berlubang ekeke harap2nya dapatlah bertahan sampai ke hujung ramadhan nie.. Insyaallah..

Cuma tak dapat nak join terawih ramai2 kat surau macam time bujang dulo2.. Maklumlah ada anak kecik.. Nak buat sorang2 kat rumah memang tak berkesempatan lagi.. Hurm rugi kan.. So kepada kawan2 yang masih bujang tu rajin2 lah berterawih yer nanti dah ada anak kecik sure payah dah.. Tunggu anak tido baru dapat buat kan..

Oklah tu jer dulu mau settlekan koje dulu nanti kita citer2 lagi yer

Papai :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

pRincESs_N said...

btol2...x dpt nk terawih cm dlu...xpe..jage anak pon 1 ibadt jgk..hehehe

ellisya said...

betul2..
time ada kesempatan ni baik lah pegi..
nnt dh ada anak..mmg harapan menipis la nk pegi tarawih...

ZaNa aDieyZa said...

sekejap jer dah 15 hr kita berpuasa kan..

xpelah kak.. kat rumah pun boleh kan..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site