Wednesday, August 3, 2011

Sapa punya angkara nih?!?

Pagi tadi ada member tegur kenapa dengan kereta aku.. Apa kepelik soalan tu coz aku rasa kereta aku OK jer tak da sebarang masalah pon.. Tapi hati dah rasa tak sedap.. So ajak dak praktikal temankan jap... Tengok2 kat depan dah jadik macam nie huhu sapa punya keja nih???

Nak marah ke tak nie? Nak marah ke tak uols? Tapi nak marah sapa plak?? Rasanya ada orang hentam time aku parking.. Aku parking kat tepi dewan kat umah aku coz parking lot untuk setiap rumah ada 1 jer en bob dah amek..

Sapalah punya keje kan? Nie kira masuk kategori kes langgar lari lah ye hurmm cobaaan...

Sabar jelah :(


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

alahaaiii mcm x mara jer...
cook jer ayat2 awk nih..

akmaliz@r said...

ooo..igt kene kt opis....mesti grmkan..

mekchu said...

ntah2 dah lama kena.. itu mmg nak kena.. kalo mekchu, dah bersedih-sedihan.. tp tu la, nak marah kan siapa kan.. saboo je lahhhh...

tp apsal muka tu mcm x de perasaan?

JIVEBUMZ said...

♥ Elin ♥
ntahlah elin tak tau cemana ila boleh terCOOL plak.. lagipun nak marahkan sapa?? huhu sabau jela yer

akmaliz@r,
tak kak.. kene kat kuarters kita la..tah sapa yg hentam tak tau la.. bukan senang nak cari org tu kalo ada cc tv ok la..sobsobsob *nangeh

mekchu,
muka memang tak de perasaan da!
perasaan bersabar dibulan ramadhan nie mengatasi segala-galanya cewah :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site