Friday, August 12, 2011

Header baru jivebumz blog :)

Mulai malam ini secara rasminya jivebumz blog dah bertukar header yer kawan2... udah setahun lebih pakai header yang lama tu teringin jugak nak pakai header baru kan.. suma ini gara-gara tengok header baru kat blog Princess N lah nie.. tergoda ai you! hehe

yang kat bawah nie header lama buatan sendiri.. belasah jer buat pakai adobe photoshop.. now dah lama tangan nie tak godek2 photoshop.. lupa suda..


now header baru.. tempah dekat adik manis kita nie myravea cantik tak? cantik tak?? hehe


tempah pukul 11 malam tadi pukul 6.30 pagi tadi dah siap.. eh budak nie tak tido ker ar? hehe bagus2 dik akak pon tak sabar dok tunggu header daripada kamu nie..

Harga untuk header adalah rm 15 sahaja.. kalo korang nak tambah footer rm 20. Ok kan? berbaloi la aku rasa dengan hasil kerja tangan dak myravea nie. Kreatip kan! pandai dia cari duit poket guna hasil kreativiti sendiri.. syabas dik.. akak tabik lah sama kamu!

so pada sapa yang berminat nak berheader baru yang cun melecun bolehlah klik kat sini dan berurusan dengan tuan tanah kedaung hehe

lepas nie tambah semangat nak berbelog sebab kat header tu ada esya ngan babah centa hati mama auwww

zasstt

3 comments:

pRincESs_N said...

huhu...comel gak myra nyerr hasil...comel2..

ZaNa aDieyZa said...

cantik!!! cute!!! bertambah semangat la nak update entry kan kak..

myravea said...

thanks akak sygs!hehe..sukee2 ;)

eh, mestilaa tido kak..sape yg settle payment cepat, cepatla dapat :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site